0 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,748 puan) tarafından

Mersinde bir aileyi yakarak katleden cani hapiste intihar etmiş pislik dünya bir pislikten kurtulsun 

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında  sizce intihar mı intihara teşebbüs mü

4 Cevaplar

0 oy
(8,397 puan) tarafından
Oh iyi olmuş darısı azarbeycandaki çocuğun başina inşallah dehşetti 
tarafından
Bulamadım zaten :-( bende bakamam öyle şeylere ama merak da ettim. O olayda bende çok etkilendim ya
(8,397 puan) tarafından
Yani gerçekten bir insan nasıl bu kadar cani olabilir hepsini birden nasil tek başına katletmiş tek yapmadığını düşünüyorum ben zaten bununda üstü kapanır yani genelde hep öyle olur . Bağcılar'da uyuşturucunun etkisiyle annesinin kafasını kesen çocuk vardı hatta camdan assagi atiyordu bide. Onunda üstü böyle kapandı hiç açıklama yapmadılar. Gerçi yeni ifadeler yüklenmiş şuan baktim da belkide bunuda ilerde açıklarlar.
tarafından
Akıl alır gibi değil :-( bizimde bir tanıdığımız annesini katletti :'( böyle şeyler gördükçe annelikten evlatlıktan soğuyorum rabbim sonumuzu hayır etsin
(1,748 puan) tarafından
Katiller de hepsi erkek
(8,397 puan) tarafından
Yani ben senin demek istediğini anlayamadım kusura bakma sen gerçek olmadığını düşünüyorsun neden. Böyle bişey medyaya yayilsinki gerçek olmasa yani bide bu tarz görüntüleri yapmak çocuk oyuncağı demişsin ama ben morgdaki cesetlerine kadar gördüm malesefki olay gerçek ne kadar inanmak istemesekde Allah rahmet eylesin Başka dicek bişey bulamıyorum
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Sence intihar mı cdbdbdbdb tabikdie öldürüldü uzun cezası olan bir babayiğit öldürmüştür Allah'tan adalet içerde var. Darısı Azerbaycana o olay beni kahretti 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Darısı bağcılardaki sucu olayına inşallah
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Düşünecek bişey yok cehennem ateşi bol olsun 

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 1,292 göst.
0 oy
15 cevap 878 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu