Kizlar durmuyo butun gun agliyo gece ara ara uyuyo uyaninca aglama kirizine giriyo babasida durduramiyo babaannesini istiyo konusturyorum tlfla seslerini duydugu yada gordugu an agliyo parka goturyorum markete falan ama olmuyo hic alakasiz herseye gelmek bile istemiyo anne anne diye agliyo belki bilmeyenler vardir babaannesine anne diyo bende hamileyim zaten o aglayinca bende agliyorum hic bisey yapamiyorum diye ne yapicam bilemiyorum cok kotuyum
Keşke imkan olsaydı da ortamında once alıstırıp öyle getirseydınız.Yabancıladı belkıde ondan duramıyor.biraz zorlayacak gibi sizi.
Bence şuan çok yeni. Bikaç hafta lazım en az güveni kırıldı fikri alınmadan hayatına müdahale edildi sevdikleri bıraktı gitti gibi hissediyor canım. Biraz sabret ağlama krizlerini en hafif şekilde atlatmaya bakın güvende hissettikçe azalacaktır. Kıyamam üçünüz için de çok zor.
yasına girmis mi abla yoksa daha aylık ki
Cnm ya cok zor inan baska bir cocugun sorumlulugu durdurmzsn soz dinletemzsn kizsan analik derler kizmasn neler yapar cok zor bi durum allah yardm etsn. Benm esiminde var bir yil ben baktm ama gel bana sor nasl mucadele ettm ama omrumden omur gitti tam duzldi cocuk hersey ogrendi hersye uyum sagladi annesi aldi geri smdi eski ayar yaramz bir cocuk oldu yine gelirse npcm bilmyrm bebegimde var bu sefer o mucadeleyi yapamam kizmla basaramam allah yardmcimz olsn ne diym ki
Canım çocuğun bahanesini cahit gelsin bisure sözde kalmalı kadın ve o esnada babane çocuğa alistirmali
Parka falan gitmek istemiyormu? Istediyi seyleri alin istediyi yere götürün daha yeni alisacak zamanla
Zaman tanimaniz. Gerekiyor siz aglamayin aynı tutumla devam edin aralarda ödüllendirme yapın fakat bunu kullanmasına izin vermeyin akıllı DuruRsan akSam sana bir süpriz var diye dizhinlemeye calisin
Canim sadece zamana ihtiyacınız var imtihanin zor ama sabretmekten baska elden bise gelmez :/ Rabbim yar ve yardimcin olsun insAllah.
Of ya dayanamıyorum hiç bir çocuğa :(( Senin isinde zor yapmak istediği şeyleri yapın oyun oynamak gezmek yada babası ilgilensin belki onun yanında kendini rahat hisseder hiç bi cocuk kendisini annesinin yanında guvende hissettiği gibi hissetmez başka bi yerde babaannesini annesi saniyor o yüzden öyle yapıyor başını falan oksuyormusun sıcak davranirsan belki sanada isinir
Babannesi gil nerde oturuyor peki esin bu duruma ne diyor?
Canim pedagoga fln gotursen hem çocukla konuşsa hem seni bilgilendirse şuan ıkinizinde psikolojisi iyi değil sende biraz olsun rahatlarsın yoksa kafayı yersin hem karnındaki hem o
canm cocuk icin cok zor beni uvey annem buyuttu ama hic sevgi gormedm ama hic bi zorbalık ckarmadm yani ins o cocukta duzelr alisir sana esine cok kuck daha 4 yasnda kizim var baska yerde nasl yapsn yavrum bende annemle babam bosandgnda 4 yasndaydm hep baskalarna anne diyerek buyudum cok zor Allah ikiniznde yardmcisi olsun
Çok küçük bir çocukta değil canım 4 yaşında bu yüzden hemen sizin eve alışamaz biraz zaman gerek seni biraz yoracak ama inşallah alışır sana huzurunuz bozulmaz Allah yardımcın olsun
1,492,771 soru
24,391,011 cevap
349,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın