Bugün başıma gelen kimsenin başına gelmiş midir acaba? Haftalar öncesinden süt siparişi vermiştim bayramda bulamam diye. 2 gün önce sütüm geldi görseniz ne süt ama meseAllah sapsarı. Niyetim sütlaç yapmaktı. Dedim iftardan sonra yaparım şekerini tadarak koyuyorum çünkü. Sonra sabah çok şükür ki 20 gün geciken adetim geliverdi bugün. Bende dedim neyse madem adet oldum öğlen yapayım sütlacı akşama yorgun olurum 2 saat dikilemem başında. Kaynanam da bana 2 gün incesinden şeker verdi sütlaça koymam için. Meğer o şeker değil tuzmus . 5 kilo sütüm saf tuz oldu resmen oturdum ağladım ya her bayram muhakkak yaparım sütlaç çok da begenilir ama bu bayram kaynanam yüzünden ziyan oldu. Kalktim tencereyi götürdüm kaynanama sinirden dedim al tavuklara sütlaç getirdim onlar da bayram etsin dedim. Verdiğin şeker şeker değil tuzmus yenmiyor bu çöp oldu dedim. Toparlamak için kalktı 1 kg şeker getirdi döktü içine ama nafile. Bir de ne dese beğenirsiniz zaten hava yağmurlu misafir gelmez yiyebildiginiz kadarını yiyin dedi. 1 kaşık yesem tansiyondan öbür tarafı boylarım
İstemsiz kahkaha attım özür dilerim
Ayy çok kötü olmuş paketin üzerinde yazı falan yok muydu kuzu
Alın siz yiyebildiginiz kadar yiyin deseydin
1,487,003 soru
24,309,309 cevap
344,632 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın