Merhaba canlarım , canım çok sıkkın bu büyük elti sorunsalı yüzünden bu yüzden içimi dökmek istiyorum bana yazarsanız çok sevinirim. Benim eşimin abisinin eşi (ELTİM) ve başıma gelen bir ton moral bozukluğu, Büyük eltim tanıştığımız ilk gün hep birlikte buluştuk oturduk konuşmaya başladık hemen kız bana ‘ben düğünde dış çekimi kekoca buluyorum ayy kınamayım sende yaparsın, ayy düğünde kına yapmayı kınıyorum ayy kınamayım sende yaparsın’ diyip durdu sonra ‘üstüne alınmiyorsun değil mi’ dedi tam bir gerizekali bende coollugumdan ödün vermeden seni duymadım bir şey mi demiştin dedim mal gibi kaldı b******** Neyse yine de ben buna yakın davranayim dedim boşver dedim nisanlimin bir tane kardeşi var dedim araları her zaman güzel olsun dedim konuşuyorum bu eltimde bana lise anısını anlatıyor bende dinledim en sonunda eşime dönüp bir kız ismi söyledi o kız oydu dedi (ismini söylediği kız eşimin eski sevgilisi) ve gerizekalı insan bunu benim yanımda dedi hiç kimse bir şey demedi ne eşim ne eltimin kocası bende demedim ama keşke deseydim ortam bozulmasın diye sustum. Sonra benim nişan zamanım geldi nisanimi köyde yaptım yaşadığım yerde şehrin göbeğinde bile silah atıyorlar ki eltim de avukat yıllarca köyde yaşamış , benim nisanımda biri silah atıyor ve hiç kimseye hiç bir şey olmuyor silah atmayı asla tasrif etmiyordum nisanımda da olmasını hiç istemedim ama bu eltim nisanımda büyük bir manipülasyon yaptı girdi evde oturdu kocasıyla çıkamadı bahçeye oynamaya nişan bitene kadar düşünün üstüne bir de onun çok korktuğu muhabbetine geldim bu kadar da olmaz ya ne yapsa saf s*****o oluyor kayınvalidem gözümden ve eşim gözünden de , kocasında mal mıdır nedir o da nisanda kardeşinin yanına bir kere bile gelmedi mal mal evin içinde oturdu ikisi kimse bu eltimin ne yaptığını görmüyor nişandan sonra kayınvalidem beni nerde görse eltimi övüyor vallahi illalah gelmeye başladı evlendik ettik derken benim iş yeri ile sıkıntılarım oldu üstüne hiç beklemediğim anda hamile kaldım dahaca etlimin yok duygusallık sinir sitrest iş yeri ile alakalı çok büyük bir bunalımdaydım ve hamile kaldığımı öğrenince ne eşimin abisi beni aradı ne de eltim hayırlı olsun diye üstüne düşük tehlikesi yaşadım yine aramadılar bende iş yeri ile bayağı sıkıntı yaşayınca davalık oldum bunlarda avukattı ama ben gittim başkasını tuttum çocuğum doğdu Lohusalık derken birde bu ailenin içinde kafayı yememel elde değildi psikolojim bozuldu bir tık instagramdan kendimi iyi göstereceğim diye fake story attım eltimde bunu farketmiş kendi arkadaşına bana yazdırmış arkadaşı da bana beraber gidelim neresiymiş burası tarzında mesaj atmış bu mesaja bende olur demişim eltim bu mesajı kocasına ve kocama gösterip benim iyiliğimi düşünüyor adı altında hakkımda psikolojisi bozuk konuşmaları yapmışlar üstüne psikolog arkadaşı da beni eklemiş aynı gün ama yine iyi bu eltim bana taktik verin yardım edin el atın nolur