Bu sene evi boyamayı düşünüyoruz ev öğlen ve ikindi güneşini çok güzel alıyor daha önce koyu mor yapmıştık pişman olduk bu renge geçene kadar baya uğraştık şimdi de açık tonlar da bı renk istiyoruz bı de kemeri de boyasak nasıl olur hangi renk yapsak çok kararsız kaldık bı fikir verin kizlarr şimdiki rengi bu
eşyalarna da bağlı mesela oturma odası salon gibi yerlerde sıcak tonlar güzel olur veya tek bir duvarı başka renge boyamak da güzel duruyor. yatak odalarını için mavinin açık tonları güzel oluyor hem sakinlik veriyor. illa bir koyu renk istiyorsan tek duvar ya da kolonları uyumlu şekilde yapabilirsin.yatak odalarında da yatak başlığının arkasındaki duvar ve tavanı farkli bir renge boyuyorlar, odaya derinlik katıyor.
Sempatik gri
Benim evim kristal kuvars 5 yıldır değiştirmedim
Açık gri ismi vardı ama unuttum ;) bu yıl aldık evi bizde böyle yaptık
m
Açık gri favorim onun katalogda bi adı vardır da gri tonlarindan en aciklarindan birsey olabilir. Ben cok severek kullaniyorum
Bu bizim evin rengi hangi renk bilmiyorum ama çok beğeniyorum çok güzel canlı evi aydınlık gösteriyor
Biz bu sene bu renk yaptık adını unuttum benim eşyalarda kahve tonlarda
Bende yeni boayttm evimde 4 renk var biri alacati diye geciyor bej tonlarnda acik gri hafif koyu gri holumde guzel bi renk ama adini unuttum suan
Buda alaçatı
Buda acik ve koyu gri
1,507,628 soru
24,608,511 cevap
363,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın