Gorevli oldugumuz köyde yakin bi komsumuz surekli eşime şu iş var tarlada bana yardim lazim parasini veririm diyor.... eşimde ben para almam parasiz yaparim diyor adam israr ediyor illa parali diye... anlasiyorlar şu vakit yapalim diye vakit gelince adam başka birini ayarlamiş ve işini halletmis oluyor bu 1 degil 2 degil birkac defa oldu dün yine aradi yapalim diye esimde tamam dedi eşim sabah aradi adam işini coktan halletmis eşimde niye haber etmedin vs. Dedi en sonunda sen bilirsin dedi eşim..... ama o kadar cok sinirlendim ki birdaha diyecek olursa işim var de kabul etme dedim eşimde işim olmazsa giderim diyor ya adam resmen oynatiyor bizi benim yanimda konu gecerse şakayla karisik soylerim diyorum sen erkeklerin isine karisma diyor eşim bana dediki sen zaten herkesle kavga etme derdindesin...iyice sinirlendim iyi sen kendini bu sekilde saf gibi kullandirmaktan rahatsiz degilsen ben ne yapayim dedim ya ben burda haksizmiyim kac defa yapti aynisini ve eşim hala cagirirsa yine giderim adamlarin cok iyiliklerini gorduk diyor tamamda o ayri bu ayri olay