0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (287 puan) tarafından

Kizlar oglum 7 buçuk aylık dış eti çok kaşınıyor mahvoldu çocuğum Sizce ne zaman patlar ne zaman rahatlar patlamak üzere gibi ama kac gune patlar 

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,366 puan) tarafından
Sanırım 1 aya tamamen çıkmış oluyor diyordu doktor ve sizin zaten patladı patlayacak
(287 puan) tarafından
Evet patladı patlayacak sağ tarafındaki dişi sol taraftada ki de şişmiş
(1,366 puan) tarafından
Tetagil al canım çocuk rahatlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaaaaa çenin ağzını yim ben ;))) 
(287 puan) tarafından
Hahah çekerken ağlıyordu fırsat bu fırsat diyip çektim yoksa dilini çıkarıyor gözükmüyor:)
0 oy
tarafından
1 ay bile sürmez çıkmış olur tetagil ve karadut özü kullan çok rahatlatiyor sancısını alıyor 
tarafından
Karadut nasıl kullanıyon bu kez üst dislerle geldim:D
tarafından
Parmak fırçası yada eline sürüp o şekilde dişlerine sürüyorum toplam 9 disi var 5i yeni aynı anda çıkıyor 3 haftada bu yöntemle anca nefes alabildim
tarafından
Bir deneyeyim yaa gece hiç uyumuyor 3 gündür üstler çok fena olmuş:(
tarafından
İse yarar canım benim sıpa şuan üstten 3 ayni anda alttan 2 çıkarıyor bununla rahatladı aktarlarda satılıyor
(287 puan) tarafından
Karadut pekmezi mi süreyim
tarafından
O ise yarar mı yaramaz mı bilmiyorum onu deneyimlemedim ben tetagil ve karadut özü kullandım sadece onlar etki etti
(287 puan) tarafından
Karadut özü var bende tetagil yok ama karadut özü var onu süreyim o zaman tetagili alırım pazartesi eczaneden
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Oğlum 2 gün sonra 8 aylık olacak 1 hafta içinde 2 disi de çıktı bir anda çıkıyor canim ya 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.

Kategoriler

1,441,261 soru

23,690,820 cevap

310,930 kullanıcı

...