0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (608 puan) tarafından
Kızlar  ben galıba  bu işlemi yaptırcam yoksa kafaları yıycem tatlısız duramıyorum   dıyet yapamıyorum kılom aldı basını gıdıyor gobeklı gezıyorum bsıy gıysem yakısmıyor tok tutan kahveler işe yaramadı çünkü tatlı krızm var yaptıran var rezonans gıda silme 

1 cevap

0 oy
(9,072 puan) tarafından
bir kuzenim yaptirdi esimin arkadaslari yaptirdi ilk ay baya kilo veriyorsun. ama uyacaksin bir giram yasakli yemekten tadina bakmak frekansi bozuyor . hamilelik sonrasi veremeseydim kilo bende yaptiracaktim
(608 puan) tarafından
Canım senın gastroenteroloji ye gıdıp bı bagırsak filmi çektırmen farz olmuş    ibs olabılırsın  bende aenın gıbıym kabızım hep   5 gunü buluyor ve kronık 8 yıldır böyleyim   ve kabızlık her hastalıgun sebebi ve bende depresyonda yapıyor yani beyin dışı hep olumsuz düşünce  karamsaelık toksin ve parazit doluyuz   senın de bır tramva yada uzun süreli akne tedavısı veya antibiyotik kullanımı sonucu olmuş oşabılır   yada üzüntüye baglı gelısıp kronuk oldu  denemen lazım modern tıp olmadı alternatif tip böyle gıtmez kabızlık dünyanın en kötü hastalıgı der gecerım  bende kabızım bende  çok zor
(9,072 puan) tarafından
aynen oyle zaten ikinci beyin ya bagiraak. herseyin basi o. mesela sivice cikiyor boynumda kulak yanlarimda  falan. muhtemelen o da bagirsaklarla ilgili evet depreaif sinirli huysuz hissediyorum zaten o donem. benim soyle kroniklesti zaten kabizlik hep vardi da  universte donemimde  artti ve kalici oldu. ikinci ogretimdim. aksam 5 de ders basliyordu ders programima gore 10 10 bucukta bitiyordi. eve gel et derken 11 saat. o saatten sonra kilo almamak icin birsey yemiyordum yersem de sabahina sinameki yada aclikotu icip hemen mushil etkisiyle sabahina vc ye cikayim göbegim cikmasin sis olmayim ertesi gune diye vc ye cikmak icin biran once iciyordum itlari motlari. sonra kroniklesti.
(608 puan) tarafından
Diyete basladın mı pekı bugün  bıde gülüm sende demir eksıklıgı tıroıd hasımato veya ottoımnun hastalıklardan bırı varsa oda kabızlıl yapar ozellıkle demır anemısı demırın kaç mesela
(9,072 puan) tarafından
kan degerlerimde hicbir sorunum yok hatta doktorlar hep erkek gibi derlerdi degerlerin iyi yani kadinlarin genelde dusuk olur ya ondan. ama 2 sene once 2. yi digurdum kan uyusmazligi var esimle benim aramda. ikinvi cocuga hamileyken benim kanim ile benegin kani plesanta yoluyla karismis. kan degerlerim yariyariya dusmustu yeni yeni toparliyorum ferritin 5 kusurdu dogumdan birkac gun once.bir ay once kan verdigimde dogum oncesi bir ay önce  16 larday. yani cogu degerlerim doguma birkac gun kala bakilan kan testlerimde yerlerde. yeni yeni toparliyorum. kilo falan da demir eksikligi sebebiyle zor verdim .zaten 8 kilo almistim 6 si cabuk gitti 11  ay 3 kiloyu vermeye ugrastim imkansiz verememistim 3 kiloyu demir depolarim dolduktan sonra basladim verebilmeye
(608 puan) tarafından
Ben modern tıbba hıc inanmıyorum fonksiyonel tıp ve alternatif  otlarla bıtkılerle yasıyorum   ama kuzum bagırsak bozuksa demır emılımı olmaz kı gecırgen bagırsakta   denk 3 kıloyu veremedın   ayyy bıde doktorlar çok ılgısız modern tıpta mesela D vıtamınım 25 çıktı doktor çok ıyı dedi ama 100 olması lazım en saglıklısı oymuş   bıde demır hapları iyice kabız yapıyor  devletın ödedıkleri.
Bende özel aldım daha yenı   3 kutu dönüşümlü içiyorum  bagırsaklarım zaten benım kabusum olmuş  gelmıyor bıle benımkı tuvalet yapma hissim yok  

Kız hepsı bıryana kılo verme bir  yana diyete başladım gene ama yapamıyorum  çok acıkıyorum dahılıyeye gttm kan şekerin düşük dedı  ondan dolayı galıba aclık hissim var  ama 10 kg vermem lazım  napcam ben ne etcem çok kafaya takıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
23 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,153 cevap

347,959 kullanıcı

...