0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (1,683 puan) tarafından
3 aylik bebek Karnı sert değil ıkınır gibi yapıyo , ayaklarını çekiyo ama gaz mazda pek cıkarmıyo, kulağına bastıryorum bi reaksyon vermiyo aglamiyo kulak agrisi olamdığnı düşünyorum , yengemde busefer kakası yeşil gibiydi dedi oyle olunca kulagi agriyo diyoçar dedi başı açık gezdiriyorsyn hep diyo ev sıcaklığı gayet iyi2 haftalikddan beri basına evin icinde şapka kkoymuyorum ama kulağı ağrıyan cocugun kulagina dokununca aglar bu aglamiyo oyle olunca, bazen bagiriyo sonra oksuruyo sanki bogazina süt kaçar gibi, boğulur gibi, acaba mamayı değiştim ondanmı huysuzlandı... Doktora goturcem de şuan gece gec2 napa bilirim

2 Cevaplar

0 oy
(1,683 puan) tarafından

En İyi Cevap
Emziremiyorum bile, biriki cekip bırakiyo kasiyo kendini sonr ayine tutmaya calisiyo biberondan yime biraz iciyo ama ondanda biraz içince yine kasiyo kendini bazende sadece biberon içiyo beni ememiyo. Artık emzirek de işkence 
(1,683 puan) tarafından
Kucuk dili dusmustur derken? O ne demek. Evet ya iyce rahatsizlandı goturecem
tarafından
Kucuk dil dusunce bisey yiyip icemiyo cocuklar nefes almaktada zorlaniyolar sut icierken bi iki emmede bogaznda kaliyo icemiyo kürdüm ben canim kurtce daha net anlatabilrdm turkce anca bukdr oluyo :D
tarafından
Kucuk dil dusunce bisey yiyip icemiyo cocuklar nefes almaktada zorlaniyolar sut icierken bi iki emmede bogaznda kaliyo icemiyo kürdüm ben canim kurtce daha net anlatabilrdm turkce anca bukdr oluyo :D sen dedigimi yap ilik suyla iki parmagnla iki kasinin arasni yukari dogru gelcek sekilde masaj yap surekli rahatlar biraz biz oyle yapiyoruz genelde buyuklermz  yapiyo biz kiyamiyoruz cok agliyolar diye ama tek basimiza oluncada mecbur kaliyoruz  yapmaya
(1,683 puan) tarafından
Ağlarkenni yapmalıyım canim , birde neden düşerki o sebebi nedir
tarafından
Sirf aglarken degil gunluk sabah aksam yap rahatlar biraz sutun tazyikli geliyodur yada gogsun cok agir gelmistir genellikle uzanarak verildignde oyle oluyo bizm bebeklerde
-Reklam-
0 oy
(2,626 puan) tarafından
Adım gbi eminim gaz o

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde sultansygi42 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy