+1 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
    5 saatlik bir uykuyla Günaydin bacılar  gynoferon kan ilacini kullaniyorum yaklasik 1 bucuk aydir .  2 hafta gibi bir sure kullanmamistim ozaman iyiydim ilaci ne zmaan icsem 10 dk sonra istifar ediyorum kokusu falan beni maffediyor ilacın doktora desem bunu degistirir heralde dimi siz hangi kan ilacini kullaniyordunuz :/

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktoruna konuş değiştirmesini söyle canım 

Ben bu kullandığını kullanıyordum sorun yaşamamıştım 
tarafından
Beni cok kotu yapiyor birde bir kokusu var akıllara zarar cok sagolun  gittigimde diyim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ayni sorunlari yasadim bazen hassasiyet oluyor surup gibi icilen verdi doktorum 
tarafından
Of valla su 5 ayda bir kere rahat uyudugumu karnimin agrisi olmadigini hatirlamiyorum :(
tarafından
Bunyeyle alakali ama takma kafana dogumdan sonra bi serum yaptilar hop tamam :)
tarafından
Ne icin yaptilar serumu
Ya benim bunyem oyle gercekden kan degerlerim cok iyi cikti sasirdim birde halsiz bitkin bir insanim kan degerlerimle alakasi yoksa neyle varki acaba bu
tarafından
Benim kansizliktan yaptilar baska degerlerine baktirdinmi b12 de yorgunluk halsizlik isteksizlik yapar
tarafından
Hepsine baktilar iyi dedi hatta  demirim normalin ustundeymis anlamadim :( benimki psikolojikde olabilir ama
0 oy
tarafından
Doktor değiştirir canim icme
tarafından
Dokturuma soyluycem bir :(
0 oy
(350 puan) tarafından
Bnde öyleydim canım hiç kullanmadım doktorumada söyledim ücretli ilaçlar var onlardan al dedi ilgilenemedi Bnde hiç kullanmadım bıraktım 
tarafından
Ay varya sinir ediyor bu doktorlar
(350 puan) tarafından
Devlet hastanesindekiler hiç ilgilenmiyo ama özeldekiler her türlü şeyi dinliyo valla ne bilim allah akıl fikir versin
tarafından
Özele gidiyorum bende. Aman hepsi ayni ya insanin degeri hiç olmus
0 oy
(855 puan) tarafından
Degistirir cabim hamileyken ben de oyleydim. Soyledim ferrum fort verdi. Onda sıkıntı yasamamistim...
tarafından
Buyuk ihtimal banada ondan verir daha 10 ocakda gidicem :( ozaman yazdiririm cok sagolun
(855 puan) tarafından
Canim telefonla ulasabiliyorsan söyle cok pahali bi ilac degil sana isim verirse gidip alirsin bu seferlik. Kendine eziyet etme bosu bosuna.
tarafından
Ya hic ilgilenmiyorlar sinir oluyorum cok sagolun aricam
0 oy
(14,447 puan) tarafından
Bende 2 haftadır kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım doktoruna danış değiştirir Bir çok kan ilacı var
tarafından
Bir tek o degilki leş gibi kokuyor buyuk abdestim kapkara. Soylicem baska versin
(14,447 puan) tarafından
Başka ilaçta kullansan büyük abdestin o şekil de olacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hatice2727 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
1 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mavipapatya (42 puan) tarafından soruldu