0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Biraz garip bir soru olarak gelebilir kızlar ama şuan doğum yapalı 55 gün oldu normal doğum yaptım ve dikişim vardı. Eşim yakınlaşmak istiyor haliyle ama ben emin olamıyorum erken mi canım acır mı çünkü dikiş yerinde biraz sertlik hissediyorum ve gerginlik var sizde durum nasıldı bilgi verir misiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım kirkin çıkınca kadın doğuma gidip muayene olman gerekiyo rahmin küçülmüş mu dikişlerin iyi mi diye bakacak tekrar çocuk dusunmuyosan korunma yöntemlerini konuscaksin gittin mi 
tarafından
Kız yok başına gelecek en kolay islen o olcak emin ol daha neler yaşadım
(27 puan) tarafından
İnşallah öyle olur benimde doğumum zor olfu maalesef o nedenle hastaneden korkar oldum
tarafından
Yok yok korkma ben sezeryan doğum yaptım rahmin genislememisti düşün daha sonra hastaandim alttan parça aldırdım ondazorlandim dedim ağrıdan kalkamadım tekrar alttan kameralı muayene olmam gerekti onda öldüm öldüm dirildim bildigin gibi değil alttan ultrasonda hiç bişey yok zaten je suruyo sokuyo iç dikişin varsa parmağını sokar bakar dış dikisse baka yeter zaten ilişkiye giren insan onu da yapar ki normal doğum yapmışsın sen rahmin genişlemiştir daha rahat olur
(27 puan) tarafından
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım kadın olmak zor gerçekten sanada çok geçmiş olsun kolay şeyler yaşamamışsın inşallah tekrarı olmaz
tarafından
Rica ederim canım ne demek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
5 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Kahvecekirdegi (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 427 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zeyzeycik (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,559 cevap

348,990 kullanıcı

...