0 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar kafam çok karısık içim içimi yiyor 7 aylik evliyim 3 aylık hamileyim esimden şupeleniyorum evlenmeden once 2 yıla yakın iliskimiz oldu fakat o zaman bu kadar umursamiyordum ayni evin icine girince cok kafama takiyorum artık telefonu sifreli ve hicbirsekilde bana soylemiyor benim huyum var ben kimseye soylemem vs vs ayakları yapiyor sosyal medyasıni da gizliyor sebebini sordugumda sen beni kısıtliyorsun o yuzden soylemek istemiyorum diyor.Benmi acaba cok kuskulaniyorum bilmiyorum ama ne olursa olsun esler birbirlerinin sifresini bilmeli bence.Takip etmeye calisiyorum ama onuda yapamiyorum ne yapmam gerekiyor sizce karsima aldim acik acik konustum onemsemedi bile dalgaya vurdu ben asla yapmam vs gibi cumleler kurdu.Yüzük takmiyordu son zamanlarda kendi istegiyle takmaya basladı.cok garibime gidiyor bu durum ve cok canimı sıkiyor

21 Cevaplar

0 oy
(940 puan) tarafından
Huy filan değil ben böyleyim diye birşeye asla inanmıyorum ben sana karşı böyleyim diyor sadece eşler arasında şifre sosyal medya gizliliği asla olmamalı 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 622 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 302 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 399 göst.
0 oy
14 cevap 753 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu

411,359 soru

12,382,682 cevap

43,316 kullanıcı

Kategoriler

...