0 oy
1,006 göst.
Aile kategorisinde (769 puan) tarafından
Kaynananızın evine gittiğinizde çoluk çocukla rahatmısınız

22 Cevaplar

+7 oy
(2,302 puan) tarafından
Daha giderken kanım çekiliyor, sanki idama gidiyorum
tarafından
Hahahah bu ben :)
(3,350 puan) tarafından
Bu kadar güzel tarif edilemezdi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Rahatım gerçi ben her tarafta rahatım orası ayrı da
+1 oy
tarafından
Asla rahat olamıyorum batıyor orası bana 
+1 oy
(50,790 puan) tarafından
annemin evinden daha rahatim
+1 oy
(82 puan) tarafından
Zerre rahat değilim bende diken üstünde oturuyom sanki ama annemin evinde günlerce dururum
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Baya baya rahatım ben :D annemin evinde daha çekingen oluyorum nedense kaynanamın evinde öyle değil
(50,790 puan) tarafından
bende oyle kaynanamin evi daha rahat geliyo
(492 puan) tarafından
bende oyleyim annem8n evinde elimi neye atsam. şak diye tepemde ne bu niye elledin falan o yuzden kalmiyom bile dogru duzgun
0 oy
(12,062 puan) tarafından
Asiri rahatim kız
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Ben hiçbir yerde rahat olamıyorum 5 dakika durup eve geliyorum djdjdj
0 oy
(438 puan) tarafından
Vallahi çok rahatım aynı ilde yaşıyoruz ama orada bize ait bir ayrı oda bile var çocuklarımın oyuncak dolabı var Kendi evim gibi rahatım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Hiç rahat değilim. Kayınvalidem titiz değil ama temizlik hastası. Halıya ufacık bir leke olsa şimdi mi oldu siz mi yaptınız sen mi yaptın diye çocuğun üstüne geliyor. Sinirim bozuluyor. Sonra oturmaya fırsat hiç kalmıyor onların evinde. Sürekli kendini iş yaparken buluyorum
0 oy
(398 puan) tarafından
çok rahatım çok şükür her açıdan
0 oy
(676 puan) tarafından
Çocuklar rahatta ben değilim:)
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Senede bi kac kez gittigm icin ondada bi kac saat durdgm icn cok rahatm acikcasi
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Kaynanam hayatta iken çok rahattım şimdi ise bir saat zor oturuyoruz hele arife günü gittik ne bir hoş geldiniz dediler ne selam verdiler iftara kalmadan döndük umurlarinda bile olmadı 
0 oy
(979 puan) tarafından
Hep diken üstündeyim çünkü hep elimi inceliyor napiyorum nasil yapıyorum diye hareketlerimi sürekli gözü üstümde 
0 oy
(13,528 puan) tarafından
Evet iki çocukla annemin evinde gibiyim 
0 oy
(362 puan) tarafından
gönülsüz gidiyorum zaten ne rahatı baya dürtüyolar bildiğin eve geldiğimde oh diyorum nedense
0 oy
(2,734 puan) tarafından
En rahat olduğum yer. Arada eşimi zorluyorum hadi sizinkilere gidelim diye. Bana kalsa hiç eve dönmem :):) dublexte oturuyorlar diyorum üste çıkalım, kayınvalidem istemiyor :) kayınpederimi gazlıyorum arada torununun hep burada olacak filan diye :)
0 oy
tarafından
Düşüncesi bile mideme kramplar girip nefesimi kesmeye yetiyor 
tarafından
Eşimin ne anası var ne babası abisi de şehir dışında daha bir kere gördüm adamı kimsesizler yurdundan almış gibiyim hiç ailesi yok benimde annem babam tam narsist tescilli komşuluk da yok buralarda öyle bı hayat ama evimizin içi çocuk parkı gibi cıvıl cıvıl neşeli huzurlu kardeşimin eşi de anama giderken aynı cümleyi kurmuştu midem ağrıyor der hep
tarafından
Sevilmeyen aile olunca genelde öyle olur
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Hiç rahat değilim hep diken üstündeyim 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 355 göst.
19 Eylül 2024 Aile kategorisinde sweetlady (769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 764 göst.
0 oy