0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eltim üste oturuyor bende kaynanayla kayınpeder iki engelli çocukları  var oğlum eşim bide  önce kaynanyla lavgaxettik eltim eşim yıllardır konusmuyorlar bilmiyorum  neyse ..  eltim dün dışarda bana diyor işte sen  o kadına yardım etmiyorsun ben ediyordum ben erken kalkıyordum sen 9da kalkıyorsun gibi laflar bende dedim yenge ben iki engelli cocgua bakamıyorum  ben evin işi temeizlik yemek gelen giden   oluyor misafir hepsini ben yapıyorum dedim bende evin içinde yapıyordum çocuklara bakıyordum  bende dedim ben bakamam neyse sonra   bı kaç saat sonra bizim kapayi çalıyor  anne nerde dedi kaynana geldi  işte böyle diyor annesim canm bebeğim evin anahtarı sende kalsın hadi öptüm annem dedi gittti ...  Oğlumda ağladı anahtarı istedi çocuk işte bende oğluma bağırdım bı kaç dafa boyle olmuş.. anahtar yüzünden  oğluma bağırıyorum isteme diye bugün sabah artık doldum msj attım   yeter dışarı cikyorsun anahtarinjn derdini biz  çekiyoruz dedim  iki  çocuğun var çıkart anahtar var  veriyorsan  kaynanama gizli ver dedim bana misbet olsun  gibi annesim bebgeim canm diyorsun neden eskinden ben yoksan neden böyle değilsiniz dedim msj attim ...  Şimdi bana ne olur yorum yapın ... Haksizmiyim ... İkide bir bı nere gitse anahtarı   anneciyine veriyor ... Sani   babasının uşağı var gibi

7 Cevaplar

+1 oy
(1,764 puan) tarafından
Böyle uzun uzun yazıldığında noktalama isareti kullanılmadığı vakit hic birsey anlayamıyorum çok kopuk oluyor olay örgüsü. Karşınızda biri varmış gibi anlatıyorsunuz ama sizi görmüyor ve duymuyoruz ki mimikler ve esler ile ne dediğinizi anlayabilelim.
tarafından
Telefon yazdı ben soyledim
(1,764 puan) tarafından
İşte sonra keşke bir dönüp okuyup duzenleseydin vallahi birsey anlayamadim o yüzden yorum yapamıyorum:D ama ne olursa olsun başka insanlar için keyfini bozma derim sadece
(676 puan) tarafından
@rabiasm Post sahibi'nin üzerine demiyorum bende bu duruma ayar oluyorum, hem uzun yazıyorlar arada bir noktalama işareti yok dümdüz bir yazı, gözlerimi bile yoruyor anlayabilmek içinde tekrar dan okumak zorunda kalıyorum, bazen anlayanlara helal olsun diyorum içimden.
(1,764 puan) tarafından
Valla ben de öyle, arkadasin özelinde demedim ama böyle olunca anlamak ve yardimci olmak zorlaşıyor haliyle
-Reklam-
+1 oy
(870 puan) tarafından
Keşke demeseydınız annecım cımlı mıclı lafları soylyrsn dıye sımdı der kısksnıyor. Deseydın kı anahtarı bırakıyorsan adam akılı bırak bgırıp çağırarak degıl cocugum anahtar ıcın aglıyor desen yeter kavga olayınıda cok istyrsan al sızde yasasınlr bak 
+1 oy
(7,458 puan) tarafından
Çok canikolarsa alsın kaynananı yanına ama attıpın mesajı kıskandı olarak algılar 
0 oy
(2,791 puan) tarafından
Canm ayri eve cikma imkanin yokmu senin hani kendi evin kendi rahatlign neden bukadr cekiorsnki kac gundur uzun uzun postlar aciorsn uzuldm acikcasi sana seni uok sayiorm gini davranio eltin resmen
0 oy
(11,710 puan) tarafından
Aferin mesaj atıp ona kudurdupunu belli etmişsin annecimli canımlı konuşur konuşmaz seni ilgilendirmez anahtarı da istiyorsa bırakır sana ne ki 
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Haklı haksız bilmiyorum ama dua ediyorum ayrı eve çıkman için. Kimse kimsenin uşağı değil. Esinin ikna et, durumunuz varsa çıkın

Psikolojiniz bozulmaz en azindan bunlarla
0 oy
tarafından
Geçen yazdığında yedek veriyo sandım al ver al ver çok saçma dediğim gibi madem öyle yedeğini yaptırsın versin kaynnacığına ama canım cicim diyon kısmı kıskançlık gibi görülebilir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 380 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,091 göst.
10 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,291 soru

12,443,528 cevap

46,067 kullanıcı

Kategoriler

...