Anneler oğlum 6 ay 23 günlük. Ben 4. Ayında 2 günde bir bazen haftada bir yoğurt yedirdim ve ağzını hep açardı. İlla 6 ay anne sütü diye kendime kayitladim öyle çay kaşığı tatlı yemek kaşığı yapamadım. Bir kere ağzına çaldım öyle. 6. Aya girdik yoğurt yedirdim yine patates yedi havuç yedi çay tatlı ve yemek kaşığı ile 3 gün kuralına uygun yaptım. Bunlarda bir sıkıntı çıkmadı ama kabak vardı bir kere ağzına değdi ogurmeye başladı hicbirsey agzina sürmedi. Yoğurt yiyen oğlum ona da ağzını açmıyor. Sadece su ve meme baska bir ek gıda yok. He bir de muz çok seviyor. Muz yiyor ve yoğurtla karıştırdım geçen gün yedi. Bu çocuk hep muz mu yiyecek şaştım kaldım. Hayır yani anlıyor gibi de ağzını kitliyor ve başını sağa sola çeviriyor. Yoğurt çorba yaptım bugün onu da yemedi. Ne yapayım ben. Ya hicbirsey yemezse sadece benden mi beslenecek bu çocuk. Bebek irmiği bebek bisküvisi satılıyor ya makarna lütfen ya da og markasının onalrdan alsam mı elma vs yer mi bilmiyorum. Ne yapayım sizce. Ne yapmalıyım zorlayayim mi öylece kalsın mi. Fikir verin.