0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (5,882 puan) tarafından
İkiside iyi degl blyom ama hani ikisinden birisi oluyor yaa mesela bnde kuru kuru kusamiyorim ağzım midem eksiyor bna dyorlar kusaydin rahatlardin kusamiyorumda ağzımın tadı iğrenç geberdim yemin ederim bişey yiyemiyorim 8+3 haftlik hamileyim szde kusma mi yoksa bulantı mi oluyor hap kullanıyordum da geçmiyor ya

4 Cevaplar

0 oy
(5,064 puan) tarafından
Bende bulanıyordu sonra kusuyordum,en azından kusunca rahatlatıyor öyle kuru bulantı daha kötü 
(5,064 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcın olsun ama sabret geçici bu günler,ve bir evlat için değer bence,kuru şeyler ye,kuru ekmek, çubuk kraker,çizi bide tuzlu ye ,oda mideni tutar,bol su içmeyi de unutma
(5,882 puan) tarafından
Öyle böyle idare edyorum basim yerden kalkimiyor cnm senin kaçıncı hftadya kadar surdu
(5,064 puan) tarafından
Valla benim 7. Haftada başlıyor 17-18 haftaya kadar sürüyor canım,3 çocuğum var hepsinde ayniydim
(5,882 puan) tarafından
Benimde kızımda 10 . Hftada başladı 16 da btti inşallah erken biter bundan çnkü erken baslamisti
(5,064 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kusmakta iyi degil kusmamakta sadece tek bildigim ucun ucun ye bişeyler o biraz bastiriyo
(5,882 puan) tarafından
Çizi falan yiyorim geçmiyor bide ağzımın tadı zehir gbi
0 oy
(736 puan) tarafından
İkiside kötü ya Rabb'im yardım etsin ben sürekli istifra ederdim karnım boştu yemek yiyemiyordum istifra bence daha kötü istifra etsende yine aynı değişmiyor bir rahatlama olmuyor 
(5,882 puan) tarafından
Ayy çok kötü he valah Allah yardım etsin
0 oy
(18,722 puan) tarafından
Bişey defismiyo bence. İkisi de zor. Hamilelik bulantısı daha bı değişik. Düşüp dururken öğürme geliyo insana. Çok komik. Kusunca da rahatlayamiyosun bence. Değişik bı bulantı olduğu için. Hani mideni usutursun de kusunca rahatlarsın. Bence ondan farklı. 
(5,882 puan) tarafından
Hee valah ben kusamiyorim ağzınmn tadı aşırı değişik sanki pas tutmuş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BirAnne (158 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 38 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 67 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu

404,890 soru

12,129,015 cevap

36,496 kullanıcı

...