Hanımlar merhaba ben 1 yıldır eviliyim eşim benim kıyafetime giyimime cok karışıyo kapalıyım ben ama öyle ferace falan giyen bi insan degilim genellikle pantolon giyiniyorum evlenmeden öncede pantolon giyiniyodum eşimde zaten beni öyle gördü begendi ve evlendi şimdi az biraz bilegim gözükse yada biraz dar olsa kıyamet koparıyo ee diyom sen beni böyle kabul ettin bunuda bi şey demiyo neyse gecenlerde bi elbisem vardı havalar ısındıgı için onu giyindim altınada sandaletlerim vardı onları giyindim eşimin dükkanının önünden geciyodum eşimlede o sıra görüştük sonra kayınpederim cıktı ve bak elbise olmuş ama o ayakkabılar olmuşmu dedi eşimin babası bunu diyene kadar eşim hiç bi şey dememişti sonra benimle tartışmaya başladı eve git degiştir falan bagırıyo yolun ortasında bnde bi şey demedim daha eve geldim sinirle elbiseyi falan paramparça ettim akşam eşim geldi gördü bi şeyler söylenmeye başladı bn odadaydım tam anlayamadım o günden beridir konuşmuyoruz diyecegim o ki babasının bana karışmaya bi şey söylemeye hakkı varmı ayrıca eşim eşimin ailesi beni böyle gördü ben sonradan kimse için giyiniş tarzımı degiştirmek istemiyorum çünkü kendimi murlu hissetmiyorum eşim içinde degiştirdimdi giyimimi azda olsa degiştirdim mesela gün içinde hep uzun geniş şeyler giyinmeye calışıyorum ama bazenleri babet falan giyiniyorum kombinime göre o zmnda ayrı tartışma siz olsanız napardınız nasıl karşılardınız bu durumu