0 oy
1,343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar evleneli iki sene oldu . Ben sakaryaliyim eşim zonguldak. Ama ben kocaelide dogdum büyüdüm sakarya ya bayramdan  bayrama gideriz. Eşim askerden geldikten bir iki yıl sonra gurbete çalışmaya çıkmış.  Beş altı yıldır benim doğup büyüdüğüm yerde çalışıyor.  Bizi babamın arkadaşı ama eşimle de aynı köylüler o abi ve eşi tanıştırdı.  Biz evlendik. Kayın pederimi cok seviyodum.  Bizim hiç biseyimize kaynanami karistirmadilar.  Kültürler yemekler farklı.  Eltimde kaynanamlarla aynı köyden bir iki ev öteden gelin gelmiş.  21 22 senelik gelinleri . Annem gibi görüyordum kendisini . Onun ilk çocuğu benden iki yaş küçük.  Neyse evlendik gece 2 3 gibi gitti herkes köydeki evden kaynanamlar da eltimlerle gittiler. Gece geç yattık sabah 9 da bunların hepsi geldiler biz daha uyuyoruz . Düğün yemeği yaptırdıkları tencereleri balkonda bırakmışlar yikamamislar . Gelmişler kaynanam odamız a girdi neden yikamadin tencereleri dedi uyurken . Eşim uyandı sabah sabah belamisiniz bu saatte niye geldiniz yıkanır yikanmicak bisey değil dedi . Annesi çıktı biz uzerimizi değiştirip odadan çıktık.  Annesi dedi kahvaltı niye hazır değil dedi . Kahvaltinizi yapıp gelseydiniz biz yorgunuz dedi . Neyse ben mutfağa girip kahvaltı hazırlamak için.  Hiç biseyin  yerini bilmiyorum eltime soruyorum . Eşim de  o ara tencereleri yikamis balkonda yengesi herşeyin yerini gösterdi.  Okadar iyi davranıyordu ki sanki melek . Aksam oldu biz eşimin dedesine el öpmek için hazırlandık eltim o ara temizliğe başladı evde . Ben bohça hazırladım gittik dedesine.  Dedesi bana altın taktı eve geldik biz yarın yine gelin sana da alıp takiyim oğlum dedi dedesi tamam dedik eve geldik annesi diyo o altını okumuştur at o altını dedi . Eşim saçmalama dedi annesine . Bana diyo yengen öyle yapmiyo sende öyle yapma yengen gibi yap dedi. Tamam dedim . Bir hafta kaldık köyde hergün ben ne yapsam yengen öyle yapmiyor böyle yapiyo sende böyle yap diye dedim tamam. Içimden diyorum bir kaç gün sonra kurtulcaksin sus tamam de . Biz artık evimize gelmek için toplandık kayinpederim getirecekti bizi . Ama anneside geldi dedi siz köyde kaldınız bizde sizde kalcaz sizdende elektrik su parası dogalgaz parası çıksın.  Biz bu arada bir ay beraber kaldık sonra gittiler büyük bi oh çektim.  Ben onlardan sonra düşük yaptım.  Bir süre sonra yine hamile olduğumu öğrendik.  Sıkıntılı hamileligim vardı kanamam oluyordu . 3.aydan sonra doktor sürekli yaticaksin dedi . Kaynanam sözde bakmaya geldi yemek yapmıştım hastaneye gitmeden önce.  Geldik ben yattım eşim ben sana yemek getirecem sen biraz uyu dedi . Eşim sofra hazırladı oturalım anne biz yiyelim dedi. Kaynanam iki de bir odaya gelip kalk hadi yengen üç hamileliginde yatmadi sende yatma kalak geç içeri dedi . Kalktım eşim bana kızdı niye kalkiyosun diye yengen yatmamis bende yatmicakmisim dedim kayinpederim kaynanama kızdı herkes bir olmaz niye kaldirdin kızı dedi. Esimde yengem kadar rahat hamilelik geçiren  varmi benim karıma karışma dedi. Ben ölü doğum yaptım bunlar ben hastanede yatarken evimde kaldılar yediler içtiler ben hasteneden  cikinca gittiler bakmadilar bile . Benim  annemde annesine gitti beni bir gün bile aramadı hiç birisi naptin ne ettin diye sormadilar eşim baktı bana  . Ramazanda bayram için köye gittik biz eşim izin aldı biz gittik köye babasıyla eşim tartıştılar babası bizi evden kovdu . Iftara da yarım saat bile yoktu.  Biz çıktık yağmur bardaktan bosalircasina yağmur vardı bizi kimse aramadı naptiniz iftar acabildinizmi demediler bile . Benim altinlarim köyde kaldiydi iftar var odada kaybolur diye kayinpederim sakladiydi eltiminkilerle birlikte . Satmis  bana sormadan bize ev yapılıyordu köyde parasını oraya vermiş.  Baya tartışma oldu oyuzden . Biz bu arada şimdiki hamileliği öğrendik.  En son ki kontrolde doktor bir bobreginde az bisey büyüklük  var dedi doktor ama düzelir doğum a kadar . Belki küçük olduğu için öyle gorunuyordur detayli ultrasonda net gözükür dedi. Annesi aramış eşimi ne dedi doktor diye esimde söylemiş annesi de aldirin ozamanbebeği demiş . Annesine bağırıp kapatmış telefonu.  Kaynanamin iki bacisi bize geldi kalmaya oda geldi.  Annem hoş geldi ne gelecekti.  Kaynanamda  Annen gelmesin ben onun yüzünü gormek istemiyorum o sizi biz kovunca geri yollamadi dedi. Ben dedim oda seni gormek istemiyor siz kovunca neden yollasinlar dedim ne karisirlar onlara mi sordunuz da kovdunuz  dedim ben bir anda ağlamaya başladım sebebsiz.  Teyzeler benden taraf oldular . Kaynanam tutturdu ben gidicem sende köye gelme diye . Gelmem dedim . Şimdide niye beni aramiyosun diyo ben annemi babami aramiyorum seni neden ariyim dedim. Bebegim dogunca sevdirmek istemiyorum ona. Nasıl davranmam lazım abartiyormuyum sizce ?  Fikir verirmisiniz . Iyice soğudum onlardan . Dahası da var an yazamadim . 

Hakkınızı helal edin uzun oldu anlatacağım kimse yok. 

28 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından

O kadına karşı sessiz bile kalmışsın canım o yüzden tepene çıkmışlar diye düşünüyorum. Bi insan bu kadar da haddini aşamaz çünkü :angry:

tarafından
Sessizlikten ziyade yüzsüz canım. Başkasına desem ona dediklerimi yüzüme bakmaz ama kadın iki dk sonra yine aynı bise olmamış gibi davranıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz ammada uzun yazmissin basima bile agri girdi yeminle gostemek istemiyosan gostermessin olur biter
tarafından
Peki .. Sağol
0 oy
(163 puan) tarafından
Canım eşin annesini babasını biliyor nasıl insanlar olduğunu ben olsam mesafeme mesafe katarım valla hiç işim olmaz öyle kaynana ile. Eşin e şöyle görüşmek falan istemiyorum diye kendisi görüşüyorsa görüşsün. Yazık günah sana hamilesin strese üzüntüye girme
tarafından
Öyle dedim zaten aramam sormam geldiklerinde eskisi gibi gülmem muhatap olmam.  Sen ara konus annene çocuğu da sevdirmem bisey diyemiyor
(163 puan) tarafından
Diyemez zaten. ne demek çocuğu aldır ya kadın sana takmış yani
tarafından
Aynen dışardadışarıdan olduğum için galiba . Bi türlü sevmedi sevemedi . Neden bilmiyorum
(163 puan) tarafından
Kız insanın içinde sevgi olmadı mı ha aynı köyden olmuşsun ha farklı yerden. O kadın da sevgi yok
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(56 puan) tarafından
Ayy çok uzun geldi okuyamadım demek yerine cevap yazmasalar yorum yapmasalar ne olur acaba..

Sonuna kadar okudum ALLAH tan eşin annesinin dengesiz hallerini görüyor da sana kalmadan o kızıyor..böyle insanlar yüzsüz oluyor kovuyor kavga ediyor her fırsatta laf sokuyor sonra da hiç bişey olmamış gibi gel git ara sor iyi davran istiyor insan olsa böyle davranmaz 

Ama yine de gel gelelim ki eşinin anası babası cnm fazla gidip gelme ama arada sevmeye gelince de boşuna canını sıkma anlamaz laftan sürat yapmaktan içinde fikir yoksa
tarafından
Aynen öyle canım anlamiyo biseden.  Takmiyorum o kadını artık en azından takmamaya çalışıyorum
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Zor bi durum ama sana değer vermeyene sende değer verme canısı 
tarafından
Haklısın canım :)
0 oy
(382 puan) tarafından
okurken ben sinir oldum kaynanana herşeydede öbür eltinden pay piçmek neya  hemen hemen aynı şeyleri yaşadım bende ben dogum yapalı 2 gün oldu sadece yerimden kalkamıyom dikişlerimden ama mecbur çocuga bakmak için kalktım zar zor işlerimi yapıyodum daha çocuk 2 günlük kadın kocam gurbete gidip çalışmıyo diye neler yaptı adam  1 gün geç gidim dedi  neler yaptı bize kayınvliden çok çektim şuan pişman yaptıklarına ama ister iyi olsun ister kötü mesafe  olmalı böyle insanlarla şükürki uzagım şimdi
tarafından
Anladim allah islah etsin bu insanları
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Ben olsam ilgimi alakami keserim ayrica kocanida tebrik ediyorum boyle bir koca bulunmaz eltimsiz kalayim deseydin o altina sıç.arsa bende mi s...çayım diyecektin Alttan alma be cok sinirlendim hadsiz her seyine karisiyo bu sen cok sessiz kalmissin valla seni tutan bi kocan var ben olsam aguzlarina nokta nokta 
tarafından
Sessizlikle alâkası yok yüzsüzler onlar onlara dedigimi başkasına desem yüzüme bakmazlar
(1,508 puan) tarafından
O zaman daha sert olacaksin en nefret ettigim sey baskasiyla kiyaslanmam lan o yaptiysa benimde mi aynisini yapmam lazim sanane seni ne ilgilendirir cek git basimdan senlemi ugrasacam  ahanda boyle derim
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(230 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum okurken ben sinir oldum vala eşin de senden yanaysa hiç biseye takma kafanı hamileliğinin tadını çıkar.beni de balayındayken kayınpeder eşimi arıyordu zırr bırt eltim de bana yazıp duruyodu napıonuz ne zaman gelceniz die sinir bozucu seyler
tarafından
Balayına gidemedik onlar yüzünden.  Köy balayiymis daha iyi balayı yerimi olurmuş
(230 puan) tarafından
Eşime de demiş babası ne gerek var diye biz 3 eltiyiz diğerleri gidememiş imkansızlıktan biz 2 mizde calısıyoruz allaha şükür imkanımız var gittik eşim bakmadı kimsenin lafına

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde HATcooo (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hediye&HM (5,979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzegl0619 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.