0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından
Benim kıza kalksa her gün aynı şeyleri yemek istiyor siz neler yapıyorsunuz 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bazen ekmekle çorba içiyorum bazen erişte köfte yapıyorum bazen patates yapıyorum bazen kaşık mama yediriyorum dışarı falan çıkacaksak eğer acelemiz olduğunda. Makarna yapıyorum tavuk yediriyorum sebze sevmiyor :( kabakla pankek yapıyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Her gün makarna bizimkide
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Malesef sevmediği şeyleri yapınca aç kalıyor bizimki o yüzden genelde rutin
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Biz ne yiyorsak onlarda onu yiyor. Yemezlerse keyifleri bilir istedikleri gibi aç kalmakta özgürler :D
tarafından
Eşim gibisiniz ne güzel ya benim eşime böyle diyor bırak kendin sinir olacağına yemesin sakin kal diyor ben sürekli ye ye ye :D
(4,408 puan) tarafından
Aynı bende öyle yapıyorum mecbur kalınca kalkıp yiyorlar mecbur
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Öğlen genel olarak çorba yoğurt bir parça ekmek yer akşam biz ne yersek onu yer 
0 oy
(4,782 puan) tarafından

Öğlen kreşte oluyor evde olduğunda çoğunlukla çorba içiyor 

tarafından
Çorbayla doyuyor mu kız benim oğlan çorbadan 1 saat sonr tekrar acıkıyor eziyet ediyor birde yese için yanmaz
(4,782 puan) tarafından
Yedikten 1 buçuk 2 saat sonra kek çerez filan veriyorum eline cnm
tarafından
Ben de balık kraker veriyorum bazen bazen de hurmalı incirli falan muhallebi yapıyorum ama benimki küçük  tabi
(4,782 puan) tarafından
Benimki büyüdü artık cnm 2 buçuk yaşını geçti 3 ay sonra 3 yaşına girecek
tarafından
Biz napacagız bakalım o yaşlar da ben de kreşe veririm galiba senin bazı davranışların çok hoşuma gidiyor :)
(4,782 puan) tarafından
Ne gibi davranışlarim cnm normalde benim icin burnu havada der pek hoşlanmazlar
tarafından
Burnu havada insan görmemişler …
Çocuğuna olan davranışların hareketlerin yetiştirme şekillerin eşinle olan bağın her şekilde hayata tutunma azmin gibi gibi :)
(4,782 puan) tarafından
Çok şükür cnm Allah razı olsun ♥️
tarafından
Senden de ❤️
(11,696 puan) tarafından
Sen şu çocuğuna çanta taşıtan vicdansız ana değil misin :Df
(4,782 puan) tarafından
He kız bide yetmezmiş gibi doğar doğmaz çocuğu başımdan attım kreşe verdim bı çocuğu bakmak zor geldi bana  ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
(11,696 puan) tarafından
Tövbeler olsun :D
(4,782 puan) tarafından
Oooo daha neler neler ama gram umrumda değil çok şükür ben kendimi biliyorum  keşke herkesin imkânı olsada kreşe verse çocuklar 4 duvar arasında patlıyor
(4,782 puan) tarafından
Ama şunu söyleyebilirim o bayanın heykelini dikmeleri gerekiyor 3 yaşında doğuruyor çocuklarını demekki doğar doğmaz vermişsin dediğine göre dünyada bir ilk
(11,696 puan) tarafından
Tabi canım imkanım olsa bende vericem çok sıkılıyor evde napsın çocuk devlet anaokulu alırsa bu sene göndericem çantayı da ona taşıtcam :Df
(11,696 puan) tarafından
Hadi 1 yaş olsa neyse diyecek çok şey var da boşver
tarafından
1 yaş için olsa ben hemen vermiştim :D
tarafından
Ciddi ciddi onu dediler mi Allâh akıl versin
(4,782 puan) tarafından
Gözde alırlar inşallah cnm ♥️  taşıt taşıt benim gibi acımasız anne ol

İdil oyun gruplarına götüre bilirsin varsa olduğun yer oda çok iyi geliyor ben oğlumu götürüyordum oğlumu bırakıyordum 2 saat kendi yaşıtları oluyor du yanda cafe vardi orda cay kahve içiyordum telefonuma bı uygulama indirmiştiler telefondan bende izliyordum

Ah nuray dediler valla daha neler duyuncam merak ediyorum çocuğu babasına bırakıp kahve içmeye gittim diye  kocaya kaçmış muamelesi bile gördüm ¯⁠\⁠_⁠ʘ⁠‿⁠ʘ⁠_⁠/⁠¯
(11,696 puan) tarafından
İdil sende mi vicdansız ana olacan :D
tarafından
Büşra valla burada bayburtta oyun grubu me gezsin keşke olsa direk götürürüm :/
Evet ben başından beri vicdansız anayım :D
(4,782 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ gözde idili de ben bozdum
tarafından
Kötü örne seni :D
tarafından
Yuuuh yuh kocaya kaçmış muâmelesi mi millet sıyrık
(4,782 puan) tarafından
Geçmiş postumda yorumu kaldirmediysa duruyordur
0 oy
tarafından
Bazen çorba makarna haşlanmış tavuk veya patates

Yoğurtlu dövme değişiyor
0 oy
(13,918 puan) tarafından
İçerik değişir ama genelde sebze çorbası yapıyorum ben,tavuk/kemik suyu katıyorum 
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Biz 8 aylık olduk daha 2 öğüne geçmedim dün tarhana çorbası içti bugün semizotu yemegi yoğurt ile yarında meyve püresi düşünüyorum ayrı yapıyorum kendime yaptığım yemeklerden patates yemeği şehriye çorbası falan pek yemiyor zaten 1 çay bardağını geçmez 
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Benim kızım yemek yemiyor genelde çorba pilav makarna kahvaltı da yumurta süt filan 4 yaşında benimki
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Bizimkinin kahvaltı bitirmesi uzun sürüyor 12 de öğle uykusuna yatiyor 4 gibi uyanıyor uyanınca çorba iciriyorum 7 gibide yemek yiyorum bazen aradaki öğünü yemiyor benim oğlum direk akşam da yediği oluyor 2.5 yaşında sabahları hergun 6 .30 gibi uyanır öğlen 12 de uykuya yatar akşam gece  11.30 -12 gibi uyur 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 78 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 256 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
22 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu

412,848 soru

12,429,952 cevap

45,642 kullanıcı

Kategoriler

...