Ne kadar kırıcı ve sert yorumlar bunlar inanamıyorum.. Kadın kadına bu kdr sert konuşamaz halden anlamadı lazm ya...
Cnm ben doğum yaptım kızım 18 aylıktı . Bende çok çok zorlandım ki hala zorlanıyorum bende de bazen gel hitler oluyor hala bile ağlıyorum zorlanıyorum diye sana nie cocuk yaptın falan demem varsa nasibi vallahi Rabbim veriyor kuzenim spral taktı gebe oldu bizim gelin hap içiyor yine gebe kaldı Allah veriyor sen ne kadar engellesende.
Bak ailen gel diyor git biraz dinlen ailen büyük olana baksın biraz sende küçüğüne bak o uyuyunca dinlenirsin . Biraz kendine vakit ayirirsin tam üstüne ezan okudu
Kocan böyle adamlık yapıyorsa oda baksın bak bn ayriyim birlik değilim kocam esnaf kendi dükkanı var buna rağmen gelir yardım eder hakkını asla yemem .
Kardeşim birlik çocuklarla annem kardeşim ilgilenir . Yapcak bişey yok sadece şöyle düşün bende böyle yaparım
Rabbim güç kuvvet ver onları ihmal etmeyeyim ve zaman çabuk geçiyor inan hep böyle kalmaycak bu çocuklar büyüyecek ve sen de rahat edeceksin Allah'ın izniyle
Benm kız iki buçuk oğlum 16 aylık bnmkilerinde arasında 18 ay var gecicek canm inan gecicek