Ve ben çağırdıpım zaman başkası çağırdığı zaman kafasını böyle öne eğiyordu Bi türlü neden böyle yaptığını anlamıyordum bişey gösterdiğimde öne eğiyordu sonra tepki veriyor. Eşime diyordum niye böyle yapıyor annem de yapıyor bişey olmaz diyordu. Kendi anneme söyledim oda sen çok pimpirikli sin kzıın her hareketinde kusur buluyorsun diyordu ama içim rahat değildi neyse gittik göz doktoruna oda şaşılık doktoruna sevk etti gittim orayaa ve kızımda hipermetrop varmış yakını göremiyor beynindeki sıvı göz damarına zarar vermiş dedi
RABBİM şifa versin meleğe RABBİM ol der ve olur onun mucizeleri çokk ama söylemeden edemiysem bir gözlük bu kadar mı yakışır bir prensese yaaa
Oy mizginim yavrum benim Rabbim sana tez zamanda sifa versin insaAllah guzel kizim benim
En kısa Zamanda iyileşir inşallah mizgin ama gözlük pek yakışmış
Minnoşum kurban olurum verene gözlükleri de pek yakışmış maşallah kuzuma rabbim seni korusun annene babana bağışlasın inşallah minik meleğim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Oy sana ölem ben ❤️ kızımın gözlükleriyle aynı yavrularım ben inşallah tez vakitte iyi olucaksınız rabbim şifa versin onlara. Bak benim kızımında gözlügü çıkarınca böyle kayıyo gözlügü takınca az da olsa düzeliyo bizim gözlük 3 bucuk numara konuştuk zaten seninle
Oy kuzum nasil yakışmıs gözlük Rabbim beterinden korusun Leyla'm korktugunuza uğratmasın
1,440,228 soru
23,676,593 cevap
309,940 kullanıcı