Böyle Kaynanalar niye ölmüyor? Her çocuk farklıdır. Gelişimi farklıdır. Biri 4. Ayında döner biri 9. Ayında. Biri 9 aylıkken yürür biri 12 aylıkken yürür.... Off bı bikmadilar bizim çocuklara bulasmaktan... Kıyas yapmaktan bı bikmadilar...... Konudan bağımsız ama davranış olarak örnek alınmalı diye düşünüyorum. Benim hala kızı var üni gidiyor. Kapalı bir kız. Ama tırnakları aşırı aşırı uzun kullanır oje sürer. Millet hep laf söyler senin yemeğin yenmez o ne öyle çok iğrenç vs vs diye. Kıza tırnakların çok uzun kes diyen birine vaktim olmadı. Aslında bence de uzunlar diyip kız yine bildiğini okur. Yani ne milletin kalbini kırar ne de kendisi milleti dinleyip can sıkar. O an o konuyu geçiştirmek için bu tarz şeyler söyler. Bazen hele basindakine bak bı de tırnaklarına oje surmussun diyenlere evet haklısınız da işte bu besleyici bir oje çok kırılıyor kırılınca etimle beraber kopuyor falan diyip gecistiriyot işte... Ama hala kızı gibi tırnaklarını temiz kullanan bir varlıkla henüz tanismadim. Bazen bende ozenirdim ama benimkiler 1 saat sonra hemen kirlenirdi o yüzden hiç uzun tırnak kullanamadim ve şuan da da bebeğim var kullanmıyorum ve sevmiyorum da..
Şimdi gelelim em.besil kaynanana. Eğer böyle bir kıyaslama yaparsa evet bu aralar iştahsız herşey yapıyorum ama yemiyor. Doktora goturcem niye boyu uzamiyor falan dersin... Bakar ki bunda bir iş yok bu sinirlenmiyor laf söylemiyor elini eteğini çeker. Eğer sorarsa doktor ne dedi diye. Kan tahlili yaptılar herseylerine baktılar soyundurdu her yerine baktı ama doktor normalmis dedi dersin. Yalan mı yok ayol
Ayh hiçte zayıf depil 9 kg az mı benim 4 yaşındaki kızım 15 kilo 3 aylık bebeğim 6300 kilo boyu yavaş ilerliyor sanırım kısa biraz 58 cm
1,492,299 soru
24,383,528 cevap
348,906 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın