+1 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Artık o kadar monotonlaştımki bunalmaktan bunaldım desem yeridir. Coğrafya öğretmeniyim ama atanamadım. Ücretli çalışmayı çok istiyorum ama evin işine çocuğuma kocama çalışmıyorken bile yetişemiyorum. Diğer taraftan artık dayanamıyorum psikolojim yerle bir. Kızım bana yapışık gibi yaşıyor bensiz uyumaz yemek yemez. Kocam elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor ama yine de bazen yetmiyor. O boşluk hissi,kendimi değersiz hissetmem hatta bu aralar kendimi çirkin hissetmemi durduramıyorum. Bireysel olmayı çok özledim. Yeri geliyor afedersiniz tuvalete bile giremiyor insan... siz olsaydınız ne yapardınız? Çalışır mıydınız yoksa evde olmaya devam mı ederdiniz? 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

+1 oy
(16,308 puan) tarafından
Bende bunalıma girdim bir dönem sonra iş buldum şimdi çalışıyorum yine yetişemiyorum ama tekrar kendi paramı kazanmak bana çok iyi geldi 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 272 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Minnosunannesi (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.
7 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 520 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
12 cevap 659 göst.

Kategoriler


1,510,642 soru

24,645,368 cevap

366,007 kullanıcı

...