0 oy
223 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ek gıdaya geçtiğiniz zaman haşlamaların içine zeytinyağı da katıyor musunuz?

11 Cevaplar

0 oy
(16,378 puan) tarafından
Evet Kızımın dr  çorbaların üstüne de bşraz koyabilirsin zeytinyağ beyin gelişimi için iyi demişti 
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim. Çiğ olarak eklicez değil mi haşlamalara?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki koyman gerekiyo kabızlık çok oluyo ilk dönem 
tarafından
Şimdi 1 tatlı kaşığı havuç vercem haşladım, ne kadar z.yağı katayım
tarafından
1 çay kaşığı ekle canım kabız olursa bi çay kaşığı da icirirsin sonra
tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(7,408 puan) tarafından
Kullanmıyoruz hıc biz
tarafından
Anladım canım
0 oy
(969 puan) tarafından

Evet canım cok fazla olmamak şartıyla güzeldir hemde faydalıdır :)

tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim, kattım bende
0 oy
tarafından
Tüm herseyine koyuyorum
tarafından
Bende öyle edeyim :)
0 oy
tarafından
2 yaşında hala zeytinyağı dışında hicbirsey kullanmam 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Evet kullanıyorum canım.
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim, bende kattım
0 oy
tarafından
evet koyuyorum muhallebi dışında yaptıklarıma
tarafından
İyi bari bende herşeyine katayım muhallebi dışında :))
tarafından
istersen muhallebiye de konur. ben kendi yemeklerimizi de zeytinyağlı yaparım. 3 sene 5 litre ayçiçek yağı ya kullandım ya kullanmadım
tarafından
Çok iyi ya
0 oy
(111 puan) tarafından
Evet oglumda kullandim kendimde tuketirim zeytinyag cok guclu antioxidanttir cok cok faydali. Bebek bakiminda calistim ordada her yemege zeytinyag koyarik yemegi kabizlik olmasin diye. Fakat hakkiki zeytinyagi kullanin o markette satilanlar malesef gercek degil hepsi aycicek yagi ile karisimi. Yani biraz pahali alin daha faydali
tarafından
Marketten aldım ama kilosu 300 tlydi. :( annenlerde isteyecegim zaten bana göndersinler kargo ile
(111 puan) tarafından
Valla bende Belcika da yasiyorum spariş veriom siteden yarim kilosu 15euroya gelior eger 3 tane alirsan ondan benimkide bitti 100euroluk aldim cok pahali markette 5 6 euro fakat hep zeytinyag ve aycicek yagi karisimi renginden belli oluyor acik sari rengi. Ama gercek zeytinyag yeşil oluyor
tarafından
Biliyorum canım. Evlenmeden önce yaşadığım şehir de kendi zeytin bahçemizden üretiyorduk. Artık bende ailemden isticem kargolasınlar bana.
0 oy
(6,133 puan) tarafından

Ben iki kızımda da katmadim canım bizimkiler onun için yaptığım gıdaları çorbalari yemediler kendimiz için yaptıklarımı yediler 

Mesela muz kabiz yapar diyorlar ya ben yoğurdun içine katiyorum yada anne sutuyle karistirip veriyorum
tarafından
Ay bende dün havucu normal verdim yedi bugün zeytinyağı kattım midesini bulandirdi yoğurt kattım ekstra bende napim
(6,133 puan) tarafından
Yok yaa zeytinyagi çocuğun içini dışarı çıkarıyor ev yogurdunun içine hepsinden ekleyebilirsin canım ben elma eziyorum yogurtla karistiriyorum yada armut yada muz öyle yiyor zeytinyagi bi kac kere kullandım iki kızımda da
tarafından
Ev yoğurdu katıp yediririm bende artık napim :) gerçekten dün böyle yapmadı çocuk :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 531 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 544 göst.
2 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde eyll.. (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,493,251 soru

24,398,780 cevap

349,947 kullanıcı

...