0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (3,762 puan) tarafından

Çocuğumun doğru düzgün bi kaç çıngırak dişinda ha bide bi ara a101den aldgm aktive maması dsnda bir oyuncağı yok  :( bu durum canımı sıkmaya başladı (zaten sıkıyordu o ayri) çok pahalı değil 30 40 50tl lik oyuncaklar var ama olmayınca para olmuyor işde.. Esim e sormadım daha çünkü yeni aklıma geldi size danışmak istedim bi

Bende 3ceyrek var ikisini kuranndan filan gelenle yapıldı digeride os yerinden verilmişti ölüm kalım olmadığı sürece satmam diyordum çünkü ondan başka birikimiz yok ama 1tanesini acaba satıp kızıma oyuncak mi alsam diye düşünüyorum sizce ne yapayım:/  ???esim ne der blmiorm ama diyimmi onada bu düşüncemi sizce??

13 Cevaplar

0 oy
(10,047 puan) tarafından
Bence sat al kuzum ihtiyaçlarını :)
-Reklam-
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Netten alinca taksit yapiliyo esine sor alamayiz derse bozdur aliriz derse kalsim çünkü bozulanin yerine yenisi gelmiyo
0 oy
(1,169 puan) tarafından
E bebekte 10 15 tl ye çok güzel çıngırak veya eğitici bikaç bişeyler var bi bak derim 
0 oy
(180 puan) tarafından

Bence içinde kalmasın al ben çocuklarıma takılan paralar eşim görmeden hep aldım çünkü gördüğü zaman alıp borç yatırıyor bende aldım gizli gizli gittim çocuklara oyuncak üst baş aldım hep hiç de pişman değilim açıkçası bana sorduğun da da annem.aldı dedim hep :)

0 oy
(2,690 puan) tarafından
Çocuğunuz ne kadarlik bilmiyorum ama küçükse bence hic gerek yok. Oyuncak için bozdurmayin. Elzem bir ihtiyaç olur anlarım ama. Misal benim oğlum 6 aylık oldu yeni. Azıcık su olan pet sise versem eline saatlerce oynar, inceler. İdare eder yani yani simdilik. Büyükse durum farklı tabi.
(3,762 puan) tarafından
1yadinda canım. Hersyden sıkılır birsüre sonra kumanda filan kemirmsni sever :) ama acaba diyorum oyuncakları olsa naısl olurdj
(2,690 puan) tarafından
Yani maddi durumunuza bağlı. Misal ben geçen yıl olsa düşünmeden satar alirdim istedigimi. Ama bu yıl biraz sıkıntıliyız, oyuncak için satmazdım dediğim gibi.
(3,762 puan) tarafından
Maadi durumumuz sence iyi olsa satmayı dsnmydm:))
(2,690 puan) tarafından
İste maddi durum iyi değilse daha zor anlar için altını saklamalısın bence, oyuncak için gerek yok diye düşünürdüm ben olsam :)
Ama maddi durumum iyi olsa aman altını sonra da alırım der gider bozdururdum :)
0 oy
tarafından
Dolapta çok güzel eğitici.oyuncaklar  var yarı fiyatına e bebekteki eğitici köpek mesela 80- falan orda  şarkı söyleyen kitaplar var uygun
0 oy
(159,151 puan) tarafından
Almassan ilerde pisman olucan keske alsaydim diye bi ceyrek bozdur al yaa nolcak ama esine sorda oyle yap
0 oy
(482 puan) tarafından
Başka ihtiyaçların yoksa sadece oyuncak için çeyrek bozdurmak bana mantıklı gelmedi. A101 Bim Şok böyle marketlere çeşit çeşit oyuncak geliyor onlara bakabilirsin. Haftalık aldığın paradan haftada 1 tane oyuncak alabilirsin 
(3,762 puan) tarafından
Haftalık para almıyorum eşimden cnm
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Bence kötü günler için sakla canm altın git gide yükseliyo oyuncak çok büyük bi eksik degil a 101 sok bimi falan takip et indirimde oyuncaklar geliyo uygun fiyata
(6,399 puan) tarafından
Oglum 2 ocakta yaşına giricek oyuncakları olmasına ragmen pek oynamaz tencere tava kaşık daha çok dikkatini çekiyo köşeye 5 10 lira at biriktir 2 yaşına gelince anlar o zaman alırsn
(3,762 puan) tarafından
Esimde izin vermedi zaten:(((
Para kalmıyor kuzum ama maaş bi yatsin nekdr kestiler filan bi bakayım ona göre alicm bi kaç tane a101den fln
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Artık materyaller ile evde kendiniz hem eğitici hem eğlenceli oyuncaklar yapabilirsiniz altın bozdurup almaya gerek yok bence
(3,762 puan) tarafından
Esimde izin vermedi zaten :(?
(25,193 puan) tarafından
Bencede cnm altın bozdurmaya gerek yok oyuncak için kendin yapabilirsin pinterest yükle telefonuna cok güzel şeyler var
(3,762 puan) tarafından
Şuan kendim birşey yapacak durumsa dglm kuzum ama ilerde büyüsün kızım biraz daha onunla yaparım
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Manyak misin yahu oyuncak icin ceyrek bozulur mu ayrica cocugunun da cok oyuncak olmasina gerek yok ona oyunlar oynayacagi aktiviteleri sen yap...Esim yigenlerine karton mukavvadan neler neler yapmisti hatta instagramda MONTESSORIONERILERI diye sayfa var oraya bak esimle biz oradan oyunlar yapariz yigenlerimize emin ol cocuklarin zeka gelisimi icin en guzeli kuru kuru oyuncagi verip oynatmaktansa o sekilde oyunlar yapmak daha zevkli...Bizim bebek 5 aylik daha o yuzden mukavva isine baslamadik ve asla evi oyuncakla doldurmak istemiyorum hatta hiccc sen dedigimi yap bir pet siseden bile cocugunla beraber guzel bir oyun araci yapabilirsin
0 oy
tarafından
bozdurma canim gidip hevesle alirsin oynamas bi daha altinini yerine koyamazsin 
(3,762 puan) tarafından
Evi talan ediyor du artık etmiyor bi ederse mutfakta aynı bi yer var orayı döküyor snra gidiyor
Kumanda sevdası var ama veremjorm2cunku mahfetti:)
Simdi kış evin heryerinide yakmiorum bu yüzden yaza kadar bi şekilde idare edicm artik
tarafından
bulursun illa oyalayacak bişey benimki hep tepemde otur oyna diyorum getiriyor bana dibimde hep
(3,762 puan) tarafından
Insan neler i olsun istior annelik işde:/
tarafından
annelik canim özeniyor insan heves ediyor oyuncak tamir eden yerler var yada instagramda sayfa vardi indirimli satan oralara bak
(3,762 puan) tarafından
Hanı ben ole küçük li oyuncklr değilde hani böyle çadırlı neblm o tür şeylere çok hevesleniorm çadır filan letgodan bulacm sosyal medya kullanmiorm maalesef:(
0 oy
tarafından
Oncak için altın bozdurulmaz canm bnm daha büyük ihticniz olr kalsn kenards
(3,762 puan) tarafından
Haklsın cnim zaten esimde izin vermedi.s

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.