Alt komşu kendisi geldi tanışmak için. Karşı dairedeki ile kapıda denk gelirsek selamlaşırız. Başka kimseyi tanımıyorum. Açıkçası pek de gönüllü değilim insanlarla tanışma konusunda. Alt kattaki abla iyi hoş birisi cana yakın işte
:) ben de 6 Ay önce falan taşındım. Bir de buradan tanıştığım komşum var tevafuk aynı sokakta oturuyormuşuz
hic komsum yok
Az insan çok huzur ustumdeki karsimdaki bide onun altinda eltisi var benim altimdaki ablada hep gel derler çok iyiler saolsunlar. Karaimdakine 1 kere girdim ama oglum sık sık gider onunda torunu var oynuyolar. O bana gelmistir baya cocuklar oynasin diye kizida geliyodu gelince. Ustumdeki abla bikac defa geldi bende ona oyle cok girip cikmadim alttakilere hic gitmedim onlar bana bimac defa geldi. Annem ablam eltim falan yakin pek kimseye ihtiyacim olmuyo. 5 sene olacak eylulde burdayim. Ama karsimdaki ablaya Allah razi olsun kisin kizimi cok biraktim oglumi okula birakip alirken yarimsar saat falan. Çok iyiler saolsunlar. Ama tasiniyorum ay sonunda buyuk ihtimalle. Ariycam burayi ya ozlerim yani :)
Ben site bahçesinde park da felan sohbet etmeyi seviyorum kadınlarla hem daha çabuk vakit geçiyor çocuklar kaynaşıyor
Eve gelseler bir sürü çocuk + benim 2 çocuğum
1,513,762 soru
24,687,286 cevap
368,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın