+1 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Doğumdan sonra karnınızı sardınızmı veya korse taktınız mı? Ilk doğumum da hicbisey yapmadım ben, kötü bir doğum geçirdim kendime gelmem 3-4 haftayı bulmuştu sonrada kaldı gitti öyle..

Ama ikinci doğumum olacak bunda yapmak istiyorum. 

Ne kadar süre sonra yaptınız mesela? Yapanlar işe yaradı mı? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim 

7 Cevaplar

0 oy
(873 puan) tarafından
Ben sezeryan doğum yaptım çıkar çıkmaz sardım 1ay öyle gezdim yatarken dahi çıkarmadım karnım hiç kalmadi dümdüz 
(90 puan) tarafından
Neyle sardınız peki
(873 puan) tarafından
Korse canım üzerine de külot korse giyiyordum
(90 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk doğumumda zaten korse kullandım 1 ay taktım karnım kendi formuna geri söndü sarkmam olmadı kullanmak lazım 
tarafından
Canim korsenin linkini atar mısın
tarafından
E bebekten almıştım valla link bulamadım
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Ben sezaryen doğum yaptığım için herhangi bir iç yapışıklık olmaması adına sarmadım. 
0 oy
(5,019 puan) tarafından
Yapmadım, doktorum da karşıydı zaten. Normal doğum yaptım, karnım vs de kalmadı. Çok kısa sürede de toparlandı. 
(90 puan) tarafından
Doktoruma hic sormadim, sorarım bende
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Valla ben doğum yaptım odaya çıktım hemen karnıma korse sardım gün geçtikçe biraz daha fazla sıktım gece de çıkaramadım karnim kısa sürede eski haline döndü 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
3 doğumum da da korse taktım hemen ertesi gün kalmadı karın felan 
(90 puan) tarafından
Ilk dogumdan sonra zayıflamıstim ama alt karın kalmıştı dümdüz olmamisti malesef. Simdi belki olur umuduyla takıcam bakalım
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ben korse taktım zayıftım ama göbeğim vardı benim hep biraz var göbeğim normal doğurdum ama 1 hafta sonra takmıştım kırk çıkana kadar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melektrn (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 403 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,656 soru

24,389,540 cevap

349,208 kullanıcı

...