Kızlar şimdi benim eltimin eşi vefat etmiş 7 yıldır ve ben geldiğim günden beri Antalya ya gideceğim diyordu bu sene gitti ve eşim tek erkek iki erkek idiler abisi ölünce o tek kaldı eltime 2 yegenine anne baba kardeşi ben ve 2 çocuğuma tek başına bakıyordu neyse iste kayınbabam arsa satti 1 milyon 345 milyara oda yetmedi evde ne kadar altın varsa ona götürmüşler eşime soylemeden üstüne kaynanam kulağındaki küpeyi de yollamış abisinden felan 300 milyar borç almış bizimde bu sene iki katın kirasını ilk defa alacağız bu sene ev yaptık evimiz 2 katliydi 2 kat daha attık önceden oturduğumuz 2 katı kiraya verdik bu sene her iki dairenin de kirasını istiyor hanım efendi ayrıca koydeki tarlanın kiraları da buna gitmiş Kaynanam evdeki şekeri felan da buna yollamış eşim ayın 15 inde maaşını alacak şuan bende 200 tl esimin kartında 600 TL var ve maaşına kaç gün var şimdi soruyorum ben çok mu kötüyüm yoksa bu yapılanlar haksızlık değil mi benim her iki çocuğum da bez kullanıyor büyük oğlum 2 buçuk yaşında epilepsi hastasi her ay hasta kimse bizi düşünmüyor iki kilo muzu bize çok görüyorlar herşeyime yorum yapıyorlar kaliteli şeyler alıyor yok böyle şöyle kaliteli şeyler dediği de güzel sağlam meyve sebze alıyorum ondan bahsediyor ve biz bu sene yaprak yaptık bende yer yok diye kaynanam da kalmıştı bugün sarma yapacaktım içimi felan hazırladım yaprak almaya gittim bana yaprak yok diyor eltime yollamış bir torba şeker almıştık eltime yollamış delirdim ya bu kadar olmaz ya dağ başında değil ki evdeki erzagi bile yolluyorlar