0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Bugün eşim ve kardeşlerimle parkta yürüyüş yapıyorduk. Farklı bir park vardı hem çocuklar hem eriskinlerin eglenebilecegi. Orda bir alet var ipe tutunuyorsun teleferik gibi seni karşıya götürüp geri getiriyor. Bizimkiler sırayla bindiler çok eğlendiler. Kızım da şaşkınlıkla onları izledi. Ben de hamile olduğum için her şeyi yapmıyorum tabi ama bu ilgimi çekti eşime ben de yapsam mı diye sordum. O sırada kızım hemen "Anne sen yapma, gel sen düşersin" dedi :D çok mutlu oldum beni düşündü, korumaya çalıştı.

3 Cevaplar

0 oy
(722 puan) tarafından
Hiç unutmam hamileyim çok yeni ama arabayla dar bir sokaktan geçiyoruz karşıdan bir çocuk ve annesi geliyor çocuk en fazla 2 yaşlarında. Çocuk annesini öyle tutmuş cikistiriyor sarılıyor araba annesine değecek diye aklı çıktı bebenin o koruması kollamasi hiç aklımdan cikmiyor. Yani annesi bişey demeyecegini bilsem inip çocuğu ciğerime sokardim. Öyle dua ettim Allah'ım şöyle bı oğlum olsun diye. Oğlum oldu bakalım oda beni öyle korumaya çalışacak mi :))
(163 puan) tarafından
İnşallah korur ne güzel:)
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Ayy evet benimki de bana iş öğretiyor kaşıkla yemelisin ellerini yıkamalısın elimi tutmalısın diye Allah avcılarını göstermesin yavrularımızın
(163 puan) tarafından
Ne güzel akıllı şeyler:)
0 oy
(18,776 puan) tarafından
Yeni nesil çok akıllı maşallah. Böyle bir şey yaşamadım ama benim oğlum da beni çok düşünür. Eşim ona yiyecek bir şey verdi mi ya annem annem diye tekrar ister ya da elindekini getirir bana verir :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 437 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 384 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

412,302 soru

12,411,522 cevap

44,861 kullanıcı

Kategoriler

...