Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Torunu imiş sürekli görmesi sorun değilmiş
0
oy
1,006
göst.
29 Nisan 2024
Diğer
kategorisinde
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
soruldu
Kaynanam ile yakın oturuyoruz 2 gün ara ile 2 kere görüştük bugünde bana gelecekmiş haftanın 3 4 günü görüşüyoruz dün eşimle tartıştık bu yüzden sürekli görüşmemiz mi gerekiyor diye oda sana bana gelmiyor torununa geliyor diyor 5 kuruş faydası yok torununa torun torun diye geziyor ortalıkta iyi dedim bende annene derim bu kadar sık görüşmek istemiyorum diye söylesem ayıp mı olur ki -,-
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
31
Cevaplar
0
oy
29 Nisan 2024
12dyg
(
236
puan)
tarafından
cevaplandı
E ne olmuş yani , bu kadar içinizi kötülükle beslemeyin.. yazık çok yazık , sizin anneniz olsa sesiniz çıkmazdı.
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi annemde olsa sesim çıkardı tabiki ki annem bunu düşünür bu kadar sık gelmez damatta işten gelecek ayaklarını uzatıp oturmak ister diye.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Nisan 2024
nurr001
(
2,909
puan)
tarafından
cevaplandı
Gayette haklısın, kimse tepesinde hergün kaynana çekmek zorunda değil. Ayaklarını uzatıp yatmak istiyor bazen insan. Benim kaynanam da aynı, özellikle eltimin evinden çıkmaz. Benden çok hoşlanmadığı için bize gelmek istemez genelde, elimi arar sinsi sinsi bana gelin diye. Ama bayramdan beri eşimle küsler 15 gündür görüşmüyoruz
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Görmesin gelmesin demiyorum bu kadar sık insan bunaliyor
29 Nisan 2024
nurr001
(
2,909
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle haklısın, eltimden biliyorum 1 gün arayla gider evine. Aynı samimiyeti bende bulsa bana da gelir ama hiç çekemem kusura bakmasın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
rlm
(
4,578
puan)
tarafından
cevaplandı
Haftanın 4 günü gelse ben de hoşlanmam, kendi düzenim var, işim var, yayıp kendimi oturmak istediğim zamanlar var, kimseyi görmek istemediğim moralimin bozuk olduğu zamanlar var. Maddi durumla ilgili yorumun hoş olmamış ama diğer konuda haklısın.
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Biraz olsun düşünüp elinde bişey ile toruna gelmesini bekliyorum sadece düşüncedir bu durumları çok iyi çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Sedadz
(
946
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani biraz ayıp olur ama haklısın, doğru şekilde nasıl denir bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Another
(
646
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kayınvalidem de sürekli onlara gidelim istiyor. Annemlere gittiğim bir sefer kıza saçma sapan konuştu yok orası kötü daha gitme diye. Bunu da baya bir zaman söyledi ben de tersledim. Bayramda hastaydik annemlere gidemedik hala daha buraya gelin diyor. Ordakiler kaç zamandır görmedi ama en çok özleyen o, başkalarınin hakkı yok. Kimse kusura bakmasın kimseyle her gün gidip gelemem hele ki benim çocuk üzerindeki otoritemi sarsan birisi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Cansu07
(
8,094
puan)
tarafından
cevaplandı
Şey gibi oldu bu, hani para verse bir şeyler alsa her gün gelsin sıkıntı yok da... Gibi...
Onun dışında her gün gelinmesi hoş değil haftada 1 görmesi yeterli.boyke bir şey söylenmez elbette ama müsait değilim disaridyaim misafirim gelecek falan gibi bahaneler ile görüşmeyi erteleyebilirsin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Torunu bahane ediyordur. Nasılsa gelin görüşmek zorunda hizmet etmek zorunda ya. Valla sınır koymak güzel şey ama baştan koyacaktın şimdi ne desen sen kötü olursun
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi annem demişti aslinda benim kız sevmez etmez diye ama yine bildiğini okuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Kelebek.34
(
1,907
puan)
tarafından
cevaplandı
Kusura bakmasın torunu olabilir ama o senin çocugun ve torunu olduğu her dakika senin evine gitmesi anlamını ifade etmez herkesin kendi düzeni müsait olursun olmazsın ama şunu bil eşinden kaynaklı hepsi benimkilerde aynı şeyi yapmak istedi ben lohusaydım daha gelmek istediler ben istemedim ameliyattan çıkmışım agrılarım var kimseyle ugrasamam dedim annem kaldı hep yanımda sağolsun he bide 9 ay boyunca ne kaynana ne 4 tane kızı bir kere aramadılar bile şimdide ben istersem gelip görebiliyorlar dün kayınpeder aradı bebeğin resmini videosunu at bana diyo müsait değilim dedim geçiştirdim
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelip görsünler ona bişey demiyorum ama bu kadar sık olması can sıkıcı oluyor cidden lohudayken de hep yanımdaydı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Nagiş❤️
(
13,538
puan)
tarafından
cevaplandı
Durumu iyi olabilir. Çocuğu sevmek için beş kuruş faydasının olmasına gerek yok, para muhabbeti hele ki böyle durumlarda ancak eşinizin gözünde sizin itibarınızı zedeler. Bence para hususunu dillendirmeyin hiç daha makul işim oluyor vs diyerek işinizi görün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne olursa olsun çocuklarımı esirgemem hem ne güzel işte kaynanan çocuguna ilgilenir sende yemeğini temizliğini yaparsın keşke kaynanam sağ olsaydı
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Akşam vakitleri geliyorr ne temizliği ne işi
29 Nisan 2024
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Akşam çayı içersiniz sende işi bil işe gitme gündüz çağır sen işlerini yap o da çocuga baksın:)) işin bitince de bi kahve yap için
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Şey bu seferde akşam babanda gelsin yemek yeriz diyor
29 Nisan 2024
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Abooo bu kaynana da neymiş ya hep bi köstek o zaman hergün sen götür çocugu fazla fırsat verme ona
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilemedim bişey diyince eşimle kötü oluyorum eşim çok iyi biri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Nisan 2024
Mavisim45_45
(
676
puan)
tarafından
cevaplandı
Sınırını çiz kuzum çok yüz verme çünkü yüz verdinmi astarını isterler kendi kaynanamdan biliyorm biraz yüz versem yatak odama bile karışır valla net
29 Nisan 2024
6868guzelkiz
(
1,725
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet yüz bulsa kariscakta herşeye ben diyorum ben annesiyim kendim yetiştiririm diye yoksa yetiştirmeye kadar girecek
29 Nisan 2024
Mavisim45_45
(
676
puan)
tarafından
yorumlandı
Girerler kuzum girerler sanki kendi çocuklarını buyutmediler yetmiyor torunada karışırlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
+3
oy
10
cevap
347
göst.
Bebeğinizin Sizi Çıplak Görmesi Sorun Oluşturur mu? Hangi Durumlarda Dikkat Etmelisiniz?
7 Ocak 2025
Çocuk & Ebeveyn
kategorisinde
Meral ocakdan
(
23
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
226
göst.
Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi Görmesi Ne Anlama Gelir?
4 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Nazsultan
(
347
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6