Bir kutu içerisinde 1 altin kolye 1 altin künye 1 altin alyans ve 1 pırlanta yüzük vardı ne zaman kaybettigimin farkinda bile değilim. Tahminimce ortalama 4 aydir yok ama ben simdi anliyorum. Evde bir yere mi sakladım diye her yere baktım yok. Genelde sifonyerde duruyordu aynı yerde kutu dışında 1 alyans daha vardi o duruyor az euro falan vardi onlar da duruyor ama kutu yok. Çalındı desem evde hicbir anormallik görmedim şimdiye kadar. Ne oldugu hakkinda hic fikrim yok kafayi yicem. Yatili bir yere gidince kutuyu evde kalmasin diye yanima almistim birkaç kez o zamanlar cantadan alindiysa ya da kaybettiysem de farkinda değilim. Bankada kasam var kasaya koyayim diye aklimdan gecmisti 4-5 ay önce ama kasada da yok kasadan alindi desem diger altinlar duruyor kasa disinda kaldi koymayi unuttum desem görevli görmez miydi? Hafizam doğumdan sonra çöktü, hic hatırlayamıyorum ne yaptığımı, her seyi unutuyorum ya da yanlış hatırlıyorum çoğu şeyi. kafayi yemek üzereyim. Aynilarini almaya kalksam en az 50 bin tutar. Satacaktik ihtiyacimiz vardi.Calindigini ya da kaybettiğimi anlasam kabullenip oturcam ama noldugunu bilemedigim icin iyice üzerinde düşünüyorum cok üzgünüm bir de hamileyim.