+2 oy
419 göst.
önce Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından

Kızlar altınların vardı araba aldık çok istiyorduk almayı ama Bi türlü para olmadı Bi miktar paramız vardı üstünde altın bozduk aldık. Ama bana şimdi pişmanlık oldu ya neden verdim altınlarımı itmi yaptım kötümü yaptım sizce. Benim ni arkadaş var onunda eltisi vermiş almışlar araba sonradan eşiyle sorunlar olmuş aldatılmış ayrılmış beddua ediyor eşine altınlarını falan aldı araba aldı bende böyle duyunca daha da pişmanlık duydum :((((

18 Cevaplar

+8 oy
önce (9,596 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Böyle bir adammıki senin eşin öyleydiyse neden verdin vermezdin .Deişik bir mantık bence en önemli şeylerden biri kolumda sangırdayacagına ayagımı yerden kessin.Bu arada dua edin Kazasız belasız die bunları düşünmeyin nolur nolmaz Allah korusun evede verseydin dogal afeti var Allah korusun başka bişeyedenversenmbaska sebepleride olur ölene kadar durmayacak illa birseye nasiplenecek 

önce (190 puan) tarafından

Hayır canm öyle biri degil.  Ben isteyerek verdim takan biri de değildim duruyordu öyle arabayı da çok istiyordum tabi bian aklıma geldi nebilm böyle bişey duyunca da 

önce (9,596 puan) tarafından
+1

O duyuran kişiyle mümkün mertebe uzak dur insan hayırlı olsun der kem gözlümü ne aklını bulandırıyo bosver sen yani Düşmez sasmaz Allah korusunndua et kazasız belasız de tadını cıkar

-Reklam-
+4 oy
önce (3,220 puan) tarafından

Evlendik 1 ay geçmeden altinlarimi bozdurdum üstüne de tazminatı mi koydum araba aldık. 7 yıl oldu hiç pişman değilim. O zaman sen evlendiğine de pişmansın böyle düşünüyorsan. Arabayı benim üstüme aldık ama boşanma gibi bir durum olursa yarı yarıya zaten. Sen şimdiden boşanmayı düşünüyorsan o evlilikten ne hayır gelir ki. Haaa olmaz mı olabilir tabikide. Ama bunlar şu anın değil o zamanın konusu olur.

+3 oy
önce (8,944 puan) tarafından

Sonuçta arabada altınlarda ikinizin bana garip geldi böyle düşünmen bende değişelim arabayı diyorum ama  kocam dinlemiyor 

Tabiki canm orası öyle ben hep çok istedim ararsın olmuyor 10 yıldır istedim nasılsın olmadı şimdi oldu ama nebilim insan Bi düşünüyor ya Bi halt yerse altınlarım da gitti diye düşündüm bian arkadaşta öyle anlatınca 

önce (8,944 puan) tarafından

Kocana güveniyorsan aklını bulandırma bulandırmalarınada izin verme Allah korusun öyle bir durumda aklına zaten altın gelirmi insanın ya 

Ay öyle tabiki canım Allah şaşırtmasın altınmı akla gelir de neblim bian işte acaba vermeseydinmi diye şey oldum

+2 oy
önce (8,516 puan) tarafından

Altınları kim aldı sana ? Sen kendin çalıştın da mı biriktirdin yoksa eşin, aile mi aldı. Her mal ortaktır. Eşine destek olmuşsun o arabanın yarısıda senin boşandığında. Araba kullanmak çok konforlu emin ol bir işin olduğunda eşine söylersin bırakır işlerini halledersin. Hiç pişmanlık duyma.

+2 oy
önce (396 puan) tarafından

Canım bende verdim altinlarimi araba aldık şimdi eşim azar azar altinlarimi alıyor bence pişman olma ki hayrını gör arabanın 

+1 oy
önce (1,312 puan) tarafından

Yapılan şeyden pişmanlık duymayın olmuş artık üstünüze yaptirsaydnz kuşkunuz varsa daha iyi olurdu

+1 oy
önce (2,404 puan) tarafından

Kocanizla sorunlarınız mi var? Ben hiçbir zaman altınlar sadece benim kafasında olmadım..arabaya değil ama eve verdim. Çok dert ediyorsanız benim bildiğim kadarıyla evlilikte alınan her mal ortak oluyor.

+1 oy
önce (834 puan) tarafından

Bende bütün altınlarımo ev için verdim evi de sattı. Şu an kiradayiz parada boşa gitti çünkü altın o zaman ucuzdu( 7 yıl önce ).

Benim ısrarımla bir tame aldı 11 tane kırk gram çöp oldu gitti. 

Pisman miyim dersen ?

Hemde coook pismanim

Yok canm 7 yıl önce alıp sattı ben ona dedim altın alalım kar ederiz o da dedi yok dükkan alalım dukkan aldı adam akıllı kiraya da vermediler. Şimdi emlakçı da satması için ama hiç alici olmadi. 

Kasımda arabayı sattı biraz daha iyisini almak için 7 ay oldu arabada alamadı.

Aslında benim ahımı alıyor işleri rast gitmiyor ben eşime diyorum oralı bile olmuyor 

önce (30 puan) tarafından

E ablam sende ah etmeki gün yüzü göresiniz beraber 

önce (7,598 puan) tarafından

yani birazda esin isi bilmiyor arabayi satip 7 aydir bisey alinmazmi 7 ayda para tl de kaldiysa nekadar deger kaybetmistir kimbilir . satar satmaz buldugunu alsa 7 ayda biton kar ederdi aldigi arabadan almis olsaydi. biz daha yenisini bulup da oyle satiyoruz arabayi ki tl de kalmasin hemen mala cevrilsin deger kaybetmeain diye. altin artsa artsa nekadar artacakki . eb araba binlar daha buyuk kar getiren seyler.    bileziklerimi 25 bine bizdurmustuk zamaninda suan bozdursak 125 ederdi. 5 kat artmis yani. ev aldik 460 bine suan 10 milyon  degeri yani 20 kattan fazla katlamis parasini. oyle dusun ev araba herzaman daha karlidir. esin becerememis biraz sizin al sat olaylarini

@Minelsaglam33   inan canm ah etmiyorum ama Allah içimi biliyor içimden gelmiyor 

@Casperiye.  Cook haklısın canım ona desen ben biliyorum der ama maalesef üzülerek söylüyorum bilmiyor . Araba motorun arıza veriyordu birden dedi alıcı çıkmış satacam bir üst modelini alırım. Ama olan bize oldu yedi aydır  kızım anasınıfına gidiyor ben yürüyerek götürüp getiriyorum.

Olmamasına üzüldüm mu dersen çok değil çünkü bana öğretmiyirdu ehliyet almama karışıyordu o yüzden bana yoksa sende yürü diyorum senin işin için lazım 

+1 oy
önce (1,831 puan) tarafından

Biri bu kadina desin ortak mal eşit bölünüyor 

+1 oy
önce (5,447 puan) tarafından

Senin eşinde böyle bir adamsa vermeseydin ama iyi biriyse neden üzülüyorsun eşler arasında senin benim olurmu ben hem bileziklerimi hemde tazminat aldım onu verdim eşime al bunları arabayı değiştir sıfır güzel bir şey al ama benim eşime güvenim sonsuz herkese der eşim sağolsun diye

+1 oy
önce (21,607 puan) tarafından

Çok saçma değil mi kenarda köşede duracağına işinize yarayacak arabayı da ikiniz kullanacaksınız sonuçta ele vermiş değilsin kendi kocan kendi araban 

+1 oy
önce (7,598 puan) tarafından

esin oyle birsey yapacagini dusunuyorsan insanin o esi midesi almaz zaten.  altinlar kolunda dursa birnisine yaramaz en azindan mal

kulk olmus yarin bigun arabayi satar ev alirsiniz boyle dusunursen iyiki vermisim dersin

+1 oy
önce (1,103 puan) tarafından

İki defa verdim altinlarimi hem de kendim biriktirmistim. Araba aldik. Pişman da değilim. Ama sorunlu evliliğim olsa yapmazdim tabi

+1 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Bnm hi yakınım da tum altınlarını verdi eşine ama daha once defalarca aldatmisti neyse düzeldi dedim esim ama arabayi aldiktan sonra adam daha bi azmis afedersiniz de resmen 3ku grup fln yapiyormus okdr igrenc bi insan kz sndi diyo altinlarimdan oldjm bosansam ne *** yicem diyor 

+1 oy
önce (1,369 puan) tarafından

Boşanma gibi bi durumda herşey ortak bölünür bilmiyomusunuz

0 oy
önce (374 puan) tarafından

Araba alinca aldatmak ne alaka? O serefszn kanı bozukmus meyilliymiş...

0 oy
önce (5,373 puan) tarafından

Ben de zamanında yaklaşık 200 gram altın verip araba aldırdım. Sonra o arabayı yükseltip yükseltip ev aldık. 

Yani demem o ki o 200 gr altın dursa hâlâ 200 gr altın olarak  kalacaktı. Bizimki  hem araba hem de ev aldırdı. Iyi değerlendirilirse hiç bi sıkıntı olmaz.

0 oy
önce (742 puan) tarafından

Verdim ama arabayida ben kullanıyorum neden böyle kocanızi başkasıyla kiyaslandnz

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,030 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 789 göst.
5 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuzu2 (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 114 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.