0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selamün aleyküm kızlar pazar günü kız kardeşimin nikahı var düğün yapmak istemedi nikah olacak ve aynı zamanda eşimin doğum günü ne yapsam bilemedim eşim sevmez bide böyle özel günleri falan sizce ne yapsam ne alabilirim fikirlerinizi bekliyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nıkahla doğum günü ne alaka kız. Ben fıks gömlek kazak pantol ayakkabı saat. Erkeğe cesıt yokkı 
tarafından
Öyle şeyleri sevmez annesi dikiyor zaten diye almıyorum
tarafından
Alma o zaman boşver
tarafından
Benim içime sinmiyor ya yine de ufak bişey alsam iyi olur kitap olabilir belki ama bilemedim
tarafından
Ne sevdıgınj sen bılırsın o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay doğuruyon sandım :D
tarafından
Yanlış yazmışım çünkü doğum günü yazacaktım :))
0 oy
tarafından
Nikahta doğum günü sürprizi yapın 
0 oy
tarafından
Allah seni canım ya okuyunca doğum falan var zannettim :D ☺️

Bence nikahta normal bı kıyafet giyceksen çok abiye bişey değilse nikah sonrası bı yemeğe tatlı yemeğe bişeye gidebilirsiniz güzel bı mekana :D 
tarafından
Hiç öyle biri değil ya keşke öyle olsa nikahtan hemen sonra yola çıkıcaz bide acaba ertesi gün mu yapsam biseyler
tarafından
Öyle şeyler sevmiyorsa kendi aranızda ozel bişey olsun yola cikacaksaniz kendi arabanizla gidiyorsaniz ufak bı pasta alıp o arabaya binmeden hazırlayabilirsiniz kimsede görmez :D hediyenizde varsa onu da verirsiniz ☺️
tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için:)
0 oy
(5,074 puan) tarafından
Ben olsam pazartesi filan kutlarım yani vaktimi tamamen o güne verebilmek için, sevdiği yemekleri yapar masa hazırlar birde pasta alırdım :)
tarafından
Evet olabilir ya o gün bişey yapmam zor olabilir gibi çünkü misafirler falan zaten ben annemlerde kalıyorum şimdi evde yapsam daha iyi olur
(5,074 puan) tarafından
İkisi bir arada zor olabilir canım eşinin doğum günü olsa da sonuçta nikahta önemli o ertelenemez ama dediğim gibi doğum gününü daha sakin bir güne erteleyip hazırlığımi daha rahat ve istediğim gibi yapardım en azından
tarafından
Aynen canım bence de ertesi gün evde bişeyler yapsam daha iyi olacak sanki zaten iki küçük çocukla ancak ev daha rahat olurdu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,375 soru

24,617,872 cevap

364,444 kullanıcı

...