Nefis yemek tarifleri demiş arkadaş aynen ve özellikle yorumlarına bak derim. Yavaş ve sabırlı ol. Etten çok soğan ve baharat lezzet verir yemeğe ve bir gün önceden karar ver n yapacağına. Bebeğin küçük onunda vermiş olduğu bir erinme seninki. Bende şimdi kızıyorum o zamanlarıma :)) benim annem babam ve amcalarım ahçıydı birde düşün yani. Ama gerçekten yapa yapa boynuz kulağı geçmesede hemen hemen eşitlendi
Nefis yemek tariflerinde özelikle Atalar soy adlı olanların tarifini yaparım ben. Elif ve Yasemin
Tariflere uy ama nefis yemek tariflerinde genelde 2 kaşık yağ der. Lezzetli olması için zeytinyağı kullanabilirsin özellikle sebze yemeklerinde. Sonra domates çok önemli. Bı çok yemekte domates lezzetini kat kat artırır. Özellikle sebze yemeklerinde domatesi bol salçayı biraz daha az kullanırsan daha lezzetli olur. Çorbalara tavuk suyu ve et suyu koyunca çok daha güzel oluyo. Ve baharattan kaçmamak lazım. Benim yemeklerin de aşırı.lezsetli değil. Ama yine de güzel olur. Yiyenler beğenir. Ben de yemek yapmayı çok severim. Kardeşim de tam tersi temizliği daha iyidir onun sen gibi
1,488,188 soru
24,326,528 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın