Selamün aleyküm kızlar. Şu son zamanlarda içimde sürekli bir sıkıntı var. Eşimle de hergun sayısız tartışıyoruz ayrılma noktasındayiz pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz. Evde sürekli dualarımı okurum sirkeli su ile temizlerim. Herkese güler yuzluyumdur düşmanım bile olsa. Ama konu eşim olunca kedi köpek gibiyiz. Küs kalıp yalnız bırakmak istiyorum bu kez de günler uzuyor değişen birşey olmuyor. Konusunca da sonuç aynı oluyor. Bu sefer sürekli dir dir eden kadın moduna giriyorum kendimden de nefret ediyorum. Var bu evde birşeyler farkındayım ama ne olduğunu çözemedim. En basiti evde yemek yapasim bile gelmiyor. Evimi benimseyemiyorum böyle olunca. Terapiste gitmiyor ne bilim gidelim bı dua okutalim nazar falan vardır diyorum ona da yanaşmıyor hep beni suçluyor. Köşeye sıkıştım kaldım. Belki bu isteğim saçma gelecek size ama var mı çevrenizde evdeki kötü enerjiyi bulan bilen biri. Her yolu denedim ama yok yani. 2 kızım var ayrılırsak ne gibi şeyler beni bekliyor bilmiyorum. Lütfen empati yaparak yazın linclemeyin. Lincinize değil desteğinize ihtiyacım var.