Kızlar gümüş bilekliğim kararmış, internette bir sürü yöntem var ama sizin uygulayıp da memnun kaldığınız bir yöntem var mı beyazlatmak için. Manevi değeri çok büyük yıpratmak istemiyorum.
Karbonatlı sirkeli su duymştm bekleyince cıkıyordu
Dis macunuda beyazlatiyomus ama ben tursil sicak suyla karistiriyodum icinde bekletiyodum bem beyaz oluyodu
Ben tursilli suda kaynatiyorum ohhh mis gibi oluyo valla hic bisey olmuyo canim korkma
Benimde eşimle evlenmeden önce taktığımız söz yüzuklerimiz vardı, kolyem bilekligim falan gümüş kararmış hepsi. Dış macunu denedim olmadı sigara külüne bula biraz beklet yıla dediler ise yaramadı kolanın içine at dediler olmadı. Üzülüyorum bende.
Gümüşcü silgi ile silindiginde beyazladgni soylemisti , kolyeme ve esimin gumus yuzugne uyguladim gercektende beyazlatti parlatti
Sadece bi pamuk yardımıyla toz karbonatla ov ve ılık suyla duruşa çok güzel parlıyor ben gümüş yüzüklerimi hep bu yöntemle parlatırım
Sigara külü canim :)
Valla daha dun yaptim gümüş kolyem kapkara olmustu dis macunu sürüp fircaladim ilk gunki gibi bembeyaz oldu
Bilekliğine cif dök diş fırçasıyla fırçala ben hep öyle beyazlatıyorum ama dikkat et cif çamaşır suyu katkılı olmasın :):)
401,984 soru
12,034,192 cevap
36,262 kullanıcı