0 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (153 puan) tarafından
Şu an 26 haftalık hamileyim bir oğlum var 7 yaşında bu ikincisi kız sezeryanlıyım bu da sezeryan olacak birazdan annemle Alışverişe çıkacağım neler almam lazım kendim için ve bebek için doğumum temmuz ortası gibi olacak ya da sonu bebeği şu anlık bir hastane çıkışı aldım bir tane zıbın aldım ve kısa kollu 5-6 tane zıbınları aldım süt saklama poşeti aldım Göğüs pedi aldım Müslin battaniye aldım bebek arabası beşik Onlar hepsi var Başka neler alabilirim Bir de 3-6 ay arası birkaç zıbını aldım bebeği başka bir şeye ihtiyaç var mıdır ve kendim için neler alsam

4 Cevaplar

0 oy
(17,975 puan) tarafından
Bence depend tarzı bir şey al ben lohusa pedi almıştım ama külot şeklinde olan daha mantıklı eğer öyle olursa kanama geçme durumu olmaz bende geçmişti yedek pijama falan götürmüştüm kendime. 
(153 puan) tarafından
Erken değil değil mi alışveriş için yani Şunu fark ediyorum ağırlaşıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor aradan çıksın istiyorum
(17,975 puan) tarafından
30dan sonra hareket yetisi kisitlanıyor annede de o zamanlarda alıyordum al bir köşede dursun 33 34te en geç yıka hazırla çantanı ve daha çok üç altı aylık al kiyafeti o 0 3 aylar bir aydan sonra olmuyor bebeğe
-Reklam-
0 oy
(3,983 puan) tarafından
Emzirme sütyeni. Ağız mendili. Alt açma bezi. Bez hiç almadıysan bez. Islak mendil. Bebek deterjanı. Bebek çorabı. Külot bez. Adını unuttum yetişkinler için olan. Ped yerine bana bunu tavsiye etmişlerdi. Hakkaten ilk günler çok gelmişti iyi oldu. Aklıma bunlar geldi
0 oy
(988 puan) tarafından
Bebeğe önlük al. Çorap al çok üşür bebekler cnm. Bence emzikte olmalı. Zıbın çok gidiyor. Zibini yarım kollu al iyi oluyor 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Hastane cikisi al tulum al tulumlari biraz buyuk alabilirsin ben 0-3 ay almistim giydirememistim bile birde isimli yaptirmistim bir kez giydi sadece zibin al illa cisi cikiyor yada kusabiliyor temmuz sicak olur zaten kendine alt ust pijama gecelik tarzi pijama al hastande rahat edersin emzirme.sutyeni alabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 557 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (677 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 287 göst.