0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Poğaça hamurunu mayaladım 6-7 saat gibi mayalandı ama üzeri de çok kapalıydı açtığımda aşırı şişmiş  baloncuklar çok vardı ve Keskin maya kokuyordu sizce zehirler mi

2 Cevaplar

0 oy
(1,490 puan) tarafından
Yok kız, annem gece mamalayıp sabah yapardı börekleri falan
(249 puan) tarafından
Keskin koku varmiydi
-Reklam-
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Hayır tabi ki sadece fazla mikroorganizma üremistir 
(1,028 puan) tarafından
Dolapta beklememisse bozulma yapabilir. Ekşi maya kokusu mu farklı bı koku mu onu ayirtedebilseydnz iyi olurdu
(249 puan) tarafından
Ekşi maya kokusu
(249 puan) tarafından
Ama çok yoğun yani keskin
(1,028 puan) tarafından
Çok beklediği içindir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
(249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Fırından çıktı 15 dk.sonra pogacadan o koku geçti yani sıcaklığı geçtikce geçti ama tadmaya korktum :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 204 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ececomez61 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
13 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ata ve Ada (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,999 soru

11,406,346 cevap

34,944 kullanıcı

...