0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Poğaça hamurunu mayaladım 6-7 saat gibi mayalandı ama üzeri de çok kapalıydı açtığımda aşırı şişmiş  baloncuklar çok vardı ve Keskin maya kokuyordu sizce zehirler mi

2 Cevaplar

0 oy
(3,107 puan) tarafından
Yok kız, annem gece mamalayıp sabah yapardı börekleri falan
tarafından
Keskin koku varmiydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır tabi ki sadece fazla mikroorganizma üremistir 
tarafından
Dolapta beklememisse bozulma yapabilir. Ekşi maya kokusu mu farklı bı koku mu onu ayirtedebilseydnz iyi olurdu
tarafından
Ekşi maya kokusu
tarafından
Ama çok yoğun yani keskin
tarafından
Çok beklediği içindir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
tarafından
düzenlendi
Fırından çıktı 15 dk.sonra pogacadan o koku geçti yani sıcaklığı geçtikce geçti ama tadmaya korktum :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 344 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 70 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sananee (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ececomez61 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
14 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ata ve Ada (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,456,786 soru

23,901,266 cevap

322,436 kullanıcı

...