0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Poğaça hamurunu mayaladım 6-7 saat gibi mayalandı ama üzeri de çok kapalıydı açtığımda aşırı şişmiş  baloncuklar çok vardı ve Keskin maya kokuyordu sizce zehirler mi

2 Cevaplar

0 oy
(2,329 puan) tarafından
Yok kız, annem gece mamalayıp sabah yapardı börekleri falan
tarafından
Keskin koku varmiydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır tabi ki sadece fazla mikroorganizma üremistir 
tarafından
Dolapta beklememisse bozulma yapabilir. Ekşi maya kokusu mu farklı bı koku mu onu ayirtedebilseydnz iyi olurdu
tarafından
Ekşi maya kokusu
tarafından
Ama çok yoğun yani keskin
tarafından
Çok beklediği içindir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
tarafından
düzenlendi
Fırından çıktı 15 dk.sonra pogacadan o koku geçti yani sıcaklığı geçtikce geçti ama tadmaya korktum :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 228 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ececomez61 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
13 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ata ve Ada (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,795 soru

12,125,997 cevap

36,484 kullanıcı

...