Kızlar görümcem soruyor onun için yazıyorum gorumcemin iki çocuğu var eşiyle uzun zamandır sorun yaşıyo her açıdan 1.5 sene önce yeni doğum yaptığı zaman aldatıldıgini öğrendi ilk önce affetti bı daha onu tekrarlamamis ama eve hic gelmiyomus 3e 4e doğru geliyomud bazen hiç gelmiyomus arkadaşları ile içiyomus dışarıda takılıyomus defalarca kavga etmişler bu konuda düzelme yok en son eşimin teyzesinin oğlu polis onların çevirmesine yakalanmış araba da ot bulmuslar teyzemizin oğlu konuşmuş uyarmış sonra görümceme ve teyzemize anlatmış söz almışlar çocuktan yapmıcam diye dün yine yakalanmış cebinde otla bu sefer teyzemizin oğlu görümcemin annesi için onlara anlatıcam ben seni uyarmıştım demiş görümcem eşimi aradı bugün anlattı ne olursa olsun ben yanındayım arkandayım konuş dersen konuşurum boşanicam dersen destek olurum boşanmam şans veririm çocuklarım için dersen yargılamam ama bence boşan dedi eşim bı tek ot mevzusunu biliyor bu arada görümcem de ne yapacağını bilmiyo iki çocuğu var şuan kayınvalidemin bı evi var eşiyle orda oturuyodu kira derdi de yok ama çocuklar için ne yapıcagini bilmiyo