Canım ailem sizi iyiki tanımışım birbirimizi görmediğimiz halde destekleriniz güç veriyor belki bazılarınız hatırlar anne olamıyorum 3 senedir Şubat'tan beri regl olamadım dedim heralde bu sefer başardık doktora gittim hüsrana uğradım Duphastın verdi regl olabilmem için yine olamadım doktorlara göre bir sorun vs yok bu belirsizlik okadar kötü birşey ki bügün tekrardan doktora gideceğim cesaretimi topladım iyi yada kötü artık bir şey duymak istiyorum neden regl olamıyorum yada çocuk sahibi ne yapmam lazım birşey duymak istiyorum gidiyorum tamam git sorun yok diyip gönderiyorlar sonrada ya şuna bakalım buna bakalım tamam diyorum bakılıyor yine tamam eve git bişi yok deniyor gurbetteyim yönlendirenim yok çevre baskım çok ailesel baskım yok ama eşimin iş yeri onların eşleri çok gereksiz muhabbet lerle bizi aşağılamaya çalışıyorlar sizden sonra evlendikte biz ikinci yapıcaz da siz halen bekar gibi dolaşın bilmem ne o bu eşim hastanede çalışıyor bu arada bütün dertleri biz olduk hastanenin gelen geçen tanımadığımız insanlar bile bizi tanıyor rezillik artık gerçekten bazıların gözünde kısır bazıların gözünde çocuk tutamayan evlilikleri olmayan bekar hayatı yaşayan tipler olmuşuz bu durum beni bunaltıyor artık evlat hasreti zaten çekiyorum artık bu konuşmalar onun bile önüne geçip bizi delirtecek hale getirdi kısacası bügün doktorla randevum var neden olamadım bi sıkıntımız mı var öğreneceğiz sizde tek ricam dua etmeniz umarım artık bende anne olabilirim hepinizi seviyorum şimdiden teşekkür ediyorum sadece biraz içimi dökmek istedim iyiki varsınız ❤