0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar Nisan'ın 16'sında doğum yaptım İlk çocuğum gazlı olmadığı için hiç araştırma çabasına girmemiştim İkinci çocuğum çok gazlı ve büyük abdestini yaparken çok zorlanıyor sadece anne sütü ile besleniyor mama falan yemiyor ne yapmalıyım sizce doktora götüreyim mi yoksa normal mi yani Doktora da götürsem bir şey yapmayacak mı bebek olduğu için 

3 Cevaplar

0 oy
(8,354 puan) tarafından
Gaz damlasi kullanabilirsin rahatlatici.masajlar yapabilirsin ayaginin altina elma yagi surebilirsin ve elma yagi ile karnina masajda yapabilirsin gunluk duşa sokabilirsin uykuya dalmada rahatlamada ve kolay gaz cikarmada yardimci olur.
(258 puan) tarafından
Inanın gerçekten Zeytinyağı ile masajını falan yapıyorum ama elma yağı falan kullanmadım Bakalım pazartesi günü doktora götüreceğim neyi var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gazi için ilaç kullanıyor musun?

Gaz damlaları bebeği daha çok sıkıştırıyor ve buda ıkınma istegini doğuruyor bebeklerde.
(258 puan) tarafından
Yok Gaz ilacı hiç kullanmadım bilmiyorum da ilk defa duydum Pazartesi günü doktora götüreceğim
0 oy
(194 puan) tarafından
Merhaba Allah kolaylık ve şifa versin makatta çatlak olabilir büyük çişini yaparken zorlanması bunu gösterebilir mutlaka doktora gitmelisin
(258 puan) tarafından
Allah korusun tabii bugün sıra bulamam Pazartesi mutlaka götüreceğiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 194 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.

408,252 soru

12,263,708 cevap

37,407 kullanıcı

Kategoriler

...