Ben annemlere gitmiştim bi kac gun kaldım o arada esim hastalandi ama bana hep iyiyim bi şeyim yok diyordu cunki iyi olmadigi soylese donerdim bilir geldigimde eşimi bi garip gordum sordum gecistirdi falan ama ben taniyorum onu anladim ailesiyle sorun yaşadigni. Kizim 5 aylik bu gun kizima diyordu büyüsende konuşsak sana babaannenlerin nasil bir insan oldugunu anlatsam diye. Bende dedim anlat noldu diye. Dedi sen yokken gece ateşten titriyordum nefes alamiyordum oksurukten dedim bana ilac al anneside demiski aman herkes hastalanir ne ilaci kendiliginden gecer demis. Babasida ilaclarin bişeye faydasi varsa bişeyede zarar var demişEsimin o gece ateşi 39muş. Hicbisey yapmamislar... Gece tir tir titreyerek gecirmiş nede kendi gidememiş almaya. Cok kotu oldum esim onlara kotu evlat olmadi hic babasi hastalandiginde şehir dışından doktor bile getirtmişti ama onlar kasıtlı degilde anladiklari o kadar diyim hic anne baba hissi yok sanki onlarda. Bi kizlarida var ama ona karşi sevgi pıtırcığılar.. Eşim o olaydan sonra bi garip olmuş ben ne yapa bilirim iyi hissetmesi icin bi şeyler kopup gitmiş sanki eşimde derin bi yara oluşmuş
1,502,438 soru
24,531,912 cevap
360,001 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın