0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (5,439 puan) tarafından
Kızlar dolap rutubet alır mi esyalarım mafolmus ceyizlerım hep gitti moralim cok bozuk Allah asķına yüklük nerden su alır arkası bina evin asiri derece moralim bozuldu ya yikayabildiklerimi yıkıcam sımdi gecer mi bembeyaz esyalarim mafolmus

4 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Oluyor canım yastık yikamaktan yorganlari yıkamaya vermekten yoruldum.sukur bu sene dış cephe yapılacak kurtulacam inşallah.Cunku cok zor ve insani tiksindiriyor
(5,439 puan) tarafından
Nasil.cikardin leke cikarici siktim camasir sodasi koydum birazda camasir suyu koydum ama
(5,750 puan) tarafından
Yastıkların yüzlerini değiştirdim çıkmadı çünkü yorganları yıkama çıkarmış lekeleri ama nasıl bilmiyorum ki
(5,439 puan) tarafından
Dantelli tasli nevresim takımı takılı canım yorganlarımı vericem birde yatak ortusunu de yikar mi yıkamicılar kullanmaya kıyamadim herseyim mafolmus
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşAllah geçer
(5,439 puan) tarafından
Insallah ya kiyipda yatmamistim daha dantelliydi hep kiliflarim taslıydi nevresim takımı bille
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Oluyor oluyor benim dolabım hurcalar hepsi kıyafetler perde halı hepsi rutubetli hepsi attım zaten çok üzüldüm.bnde yumuşak şeyler zaten nem aliyor
(5,439 puan) tarafından
Nasil nerden almis anlamadim sadece yorganlarim yastıklarım olmus diger yerlede birsey yok ama o kısım mafolmus
0 oy
tarafından
Bilmiyorum post yukari benimkile rbaz altında olmadı folabin ustundede vbir kaç perde falan var tül yedek olmadı bişey 
(5,439 puan) tarafından
Baza altim dolu canım koyma sansim yok
tarafından
Anladım canım.onlari dolabın üzerine koysan peki

İlgili bir soru bulunamadı

410,111 soru

12,331,195 cevap

39,212 kullanıcı

Kategoriler

...