0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Öncelikle Herkese merhabalar biliyorsunuz Ben 13 haftalık bir bebeğimi kaybettim bir tanı konulmuştu O anneyim ben 3 hafta ya da 4 hafta olması gerekiyor bebeğime kaybeden ama ben tekrardan gebelik düşünüyorum Doktor kontrolüne Gittiğimde her şeyin normal olduğunu tekrardan anne olabileceğini söyledi Acaba bu Önümüzdeki ayı değerlendirsen Ya da bu ayı değerlendirirsem mi bilemedim Bir de çok korkuyorum Rabbim bana ve kimseye bu acıyı yaşatmasın gerçekten çok zor Arkadaşlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım önce test yapman lazım genetik bölümüne gittin mi ?
(1,449 puan) tarafından
Genetik testim sonucu hala çıkmadı onu bekliyorum neden bu kadar geç cikiyor anlamdım
tarafından
Benim 1 ay sürdü.peki trombofili testide yaptırdın mı kan pihtilasmasi icin cnm
(1,449 puan) tarafından
Hastanede bakmislardi pıhtılaşmaya ama o ayrı bi Testmi benim bebegim ölümü mecburu oldu canım
-Reklam-
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Genetik test verdinmi
(1,449 puan) tarafından
Verdim canm sonuç bekliyorum bu hafta çıkar inşallah
(1,449 puan) tarafından
O test çıkınca tekrara yapacağım bebek bu hafta çıkar insallahh
(5,326 puan) tarafından
Sonucun ciksin doktor kontrolunde ol ilk defa olmayip 3 4defa kayip yasadiysan tup bebek yaptirirsn
(1,449 puan) tarafından
Yok canım başıma ilkkez geldi bu Bi ogl var 14 yaşında
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Testlerinin sonucunu bekle ve biraz kendine zaman ver derim bende kaybımdan sonra bekledim 6 ay kadar kabullenmem ve korkularımı bastirmam için ona rağmen zor bir hamilelik geçirdim birşey oldu olacak diye sürekli doktordaydım o kaybetme korkusunu her gün yaşadım ve doğumdan sonrada zorlandım psikolojik olarak 
(1,449 puan) tarafından
Ahh kuzum benim yaşım genç degildki ,şu testim.ciksisin bii
0 oy
(5,640 puan) tarafından
Canım bu kaybın gen mutasyonu nedeniyle oldu. Ben senin yerinde olsam hemen gebe kalmam daha kapsamlı bir dra giderim ve eşimle birlikte genetik terliklerini yaptırırım. Hatta tüp bebek bile yaptırabilirim  dna seçimli tüp bebek yaptırırım. 
(1,449 puan) tarafından
Tip fakültesinde gozetimim yapılıyor canm genetik teste göre doktorum bakacak herseye 5 pf.dr. bakıyor bana ilk gebelik sıkıntı olmadığı için buda büyük.ihtimal kromozom dediler ama sonuç olmadan net bise demiyolar
(5,640 puan) tarafından
Bekle biraz canım en iyisi
(1,449 puan) tarafından
Tamam canm

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,612 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 809 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy