Çok afedersiniz bu konuyu anlattığım için ama soruyorum ben mi haksızım ya.
Sabah birliktelik istedi. Yarı uyuyordum zaten. Bana yaklaştı altında bir şey yoktu. Afedersiniz bir iki sürtündü sonra kızım uyandı. Daha 1 buçuk yaşında bu arada. Normalde kalkar oturma odasına gider ama babasının orda olduğunu bildiği için yatağa gelmek istedi. Ben giyiniktim zaten bir şey yoktu. Kendi tarafıma aldım kızımı eşim de üzerine yorganı aldı kalkıp giyinemezdi çocuk var diye. Neyse kızımın elini yüzünü yıkamaya götürdüm geri getirdim eşim hâlâ giyinmemiş. Ma.lak gibi yatıyor. Ne yatıyorsun niye giyinmedin hâlâ biz yokken amaç ne dedim. Çünkü çocuk yatağa gelmek istiyor babasıyla oynamak istiyor e o durumda da çocuğu oraya alamayacağıma göre.. Neyse bana bir bağırıyor göreceksiniz. Neymiş de o ne biçim soruymuş ne amacı olabilirmiş ilk kez mi öyle yatıyormuş. E ben de kötü bir şey sormadım ki çocuk gelmek istiyor o halinle mi gelsin yatağa. Trip atıyor güya. Az daha bağır sen burda biz gidiyoruz dedim aldım kızı geldim. Deli mi ne ya sabah daha kargalar kahvaltısını yapmamış bana salk saçma konuşuyor