0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (2,455 puan) tarafından
Kızım 2 yaşını geçti. Düğün şu bu derken bu zamana erteledim arada goturuyordum tabi bilsin falan diye. Dün başladık sabah uyanınca ilk kez bezi kuruydu.  Heves ettim ama dün sadece sabah yaptı lazimliga sonra hep üstüne yaptı.  Oturuyor bekliyor ama yapmıyor işte.  Akşam gece yarısına kadar bekledim yapmadı ne üstüne ne lazimliga.  En son uykumuz geldi bezini taktım yattık.  Sabah uyanınca yapmıştı ama azdı her zamankinden götürdüm hemen yine yapmadı hala yapmadı. Yine aklım diyor ki tak bezi ama bir yandan da öyle böyle öğrenecek diyorum.  Tavsiyeniz var mıdır kızlar ya oğlanda da çok zorluk çektik şimdi de aynı 

5 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
28 aylık oğlum bende Eskişehirde havaların ısınmasını bekliyorum hemen başlicam valla ay gözümde büyüyo Allah sanada sabır versin bacımmm
(2,455 puan) tarafından
Amiin canım ben de hep erteledim bezi çok çabuk doluyor yetişmiyor artık bir de kız çocuğu daha hassas oldum hemen bıraksa keşke hepsi dee
(6,048 puan) tarafından
İnan bez değiştirmekte istemiyo artık oda tuvalete gitmek istiyor ama Eskişehirde havalar çok serin
-Reklam-
0 oy
(16,199 puan) tarafından
Bende kızımı bıraktırcam bakalım iki yaşında 
(2,455 puan) tarafından
Sana da kolay gelsin hep diyorum bebeklik zamanlarında en zorlandığım bez bıraktırma iki evladım da çok zorluyor beni
(16,199 puan) tarafından
Valla sevda havalar ısınsın baslicam zor.olacak sanki wcde yap abin WC de yapıyor sende artık orda yap diyorum hayır yapmicam diyo:D
(122,383 puan) tarafından
yandik yaa bu is bayagi zor olcak
(16,199 puan) tarafından
Senin öğretmen nasıl bıraktıracak her çocuğa ayrı ayrı zor olan o bence
(122,383 puan) tarafından
onlarin isi bu max 15 20 kisilik sinif ve 2 ogretmen 1 de cocuk yardimcisi oluyo ogretmen gun icinde 4 kez bexsiz olanlari klozete bezli olanlari lazimliga oturtup yapmayi ogretiyo lazimlik temizle isi yardimcilar yapiyo o yuzden ogretmenlerin isi kolay sadece lazimlikdan korkmamasini ogretiyo kuzeyden biliyom o bezsizdi direk klozete oturttular
0 oy
(382 puan) tarafından
Benim oğlumda 1 yaş 14 aylık sizce hangi zaman en doğru zaman bez biraktirmayi alişdirmak 2 yaş mı ben ne zaman başlamaliyim annem diyor bu yazın öğretmeye başlayalım yavaş yavaş diyor en mantıklısı ne zaman acaba ilk cocugum 
(2,455 puan) tarafından
Erken öğretmek bazen iyi oluyor o zamanlar hevesli oluyorlar benim kız o yaşlarda daha hevesliydi keşke cabaladaydim öğrenildi diyorum.  Ama bazen çocuğa da bağlı ne zaman hazır olursa o işte dene bi yazın bakalım istekli görürsen devam et derim
(382 puan) tarafından
Teşekkür ederim deniyim ben ozaman bı
0 oy
(394 puan) tarafından
Canım oglum 27 aylık 3 hafta önce başladık 10gun sürekli üzerine yaptı tuvalete oturmak istemedi oyun oynayarak bı şekilde ikna ederek oturdu 1 ay olacak yeni yeni yapıyor daha çiş geldi kaka geldi demiyor ben götürünce yapıyor. Niyetin varsa ya sabır de başla her çocuk farklı bazısı 3 günde öğreniyor bazısı 3 ayda. Havalar sıcak öğrenir bence 
(2,455 puan) tarafından
Canım oturuyor gidiyor tuvalete tamam diyor hiç itiraz etmiyor ama hiç çiş yapmıyor bir kere dahi yapsa ha tamam niyeti var dicem ama işte gidelim dediğimde hemen tamam diyerek gidiyor
0 oy
(16,541 puan) tarafından
Kesin kararlı olduğunda başla bir aç bir takla olmaz artık başlıyorsan bir daha ne gündüz ne gece takma altına yapa yapa öğrenecek tuvalete yapmayı ama en önemlisi çocuğun ve sen hazır mısın bu sürece çünkü çok sabır isteyen bir iş 
(2,455 puan) tarafından
Çok zor bu tuvalet işi bir kere dahi tuvalete yapsa heves edeceğim ama yok yapmıyor şimdi de sıkıyor büyük ihtimal gayet sakin ve sabırlı davranıyorum ödül vermeyi teklif ediyorum tamam diyor ama oturuyor yapmıyor
(16,541 puan) tarafından
Benimde 2.5 A bir ay var ara ara deniyoruz ama sadece oturuyor ben tamamen başlamadim okullar kapanınca başlayacağım inşallah hem evde olurum hem havalar ısınmış olur o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
27 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mimar.anne (8,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
27 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mimar.anne (8,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azramirac (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,554 soru

12,090,352 cevap

36,382 kullanıcı

...