Canım meme reddi olmadığı sürece emzirmeye devam et. Zaten süt azaldıkça bebeğin reddetmeye başlayacaktır. Şu an talep var. Talep ediyorken emzir sen bırakma. Bestlak falan kullansan belki fayda eder. E bebekteki anne bebek maltları var onlardan dene. O isterken bırakma. Sütün az geldiğinde doymuyorsa eğer en az bir yaşına kadar mama ile destek ver. Ek gıdayı bırakma. Biraz ters bir zamana denk gelmiş farkındaysan ama şu an emzirmeyi kesmemeni ve mamaya başlamanı tavsiye ederim. İki çocuğunu da beşinci ayından sonra süt azlığı ve meme reddinden dolayı emzirememiş bir anne olarak sana tavsiyem bu yönde. Hangi danışmanlara başvurmadım, hangi yiyecekleri-içecekleri denemedim, fil gibi su içtim ama yok olmadı. Bu konuda biraz bilgi edinmiş de oldum. En az bir yaşına kadar mama ile destekle. Bir yaşından sonra iki yaşına kadar mama vermek de senin tercihine kalmış.(Emzirme azaldığı için ve ya sonlanacağı için)Yeme alışkanlığı ve bebeğin vücudunun gereken diğer besin ihtiyaçları için de ek gıdaya devem.