Kızlar benim pazarımı hep kaynanam yapar getirir kapıma bırakırdı. Şimdi burda evim merkezde alındı artık mecbur pazarımı kendim yapıcam. E kızım daha 2 yaşında siz nasıl yapıyorsunuz pazarınızı. Şimdi kızımı Bebek arabasına koysam pazar masrafını nereye koyacağım kenarlarını Assam bebek arabası kırılır e pazar arabası kullanamam aynı anda hem bebek arabası hem Pazar arabasını nasıl çekicem siz nasıl yapıyorsunuz biraz tavsiye verir misiniz pazar gözümü çok korkutuyor hayatımda hiç pazar yapmamışım
Calla ben çok nadir pazara giderim ya da eşimle gideriz 1 defa tek gittim onda da eşimin kuzeninin evi oradaydı onu çağırdım yanıma bebek arabasının Aktuna koydum aldıklarımı ondan sonra eşim geldi bizi eve götürdü hep araba ile gidiyorum gerek kalmıyor pazar bana göre değil rahat alışveriş yapamıyorum manavdan devam kolay gelsin evinde hayırlı olsun ❤️
Hic pazara gitmedim hep markete gideriz
Kendim.yaoamazdim galiba ben fikirde veremeyecem yoldan gecen kadinlar hep takip.takistiriyor bulduklari yere bebek.arabasinda biri cocugun kucagina kadar doldurmustu
1,486,495 soru
24,301,825 cevap
344,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın