Benim kardeşim 3 gün önce yengeme yardım Edip camları silerken ikinci dairenin penceresinde düştü , bedeninde kırıkları var , sırtında kırıklar var , doktor ayak topugunun parçalandığını söyledi , ayak topuğunu toparlayamazsa sakat kalacakmis daha yeni 16 yaşında
Ve kardeşim düştüğü gün eşim beni götürdü hastaneye 40 dakika gibi birşey durdum yine aldı getirdi annem çok kötüydü annemin yanında kalmama izin vermedi, ikinci gün götürdü orda da 20 dakika gibi birşey kardeşimi gördüm geri getirdi , iki gündür Edip etmiyorm beni goturmuyor ve gitmeme izin vermiyor , kardeşim yarınn Ameliyata alinacak ve sabah seni ameliyat günü goturmeyecegim, sen gidip orda ne yapacaksın senin orda ne işin var sanki sen mi kardeşini ameliyat edeceksin dedi kardeşin Ameliyqta çıksın sonra gidersin dedi ,
Bende eğer ben yarın o zor günde orda olmazsam , ondan sonra ki günlerde gitmem dedim , o gün orda olmam gerek destek olmak için moral olmak için , gerek yok sen gitme seni goTurmeyecegim dedi , ve onu asla affetmyecegim , dillerim beni kırdıgı gibi kırılır ...