0 oy
2,222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim kardeşim 3 gün önce yengeme yardım Edip camları silerken ikinci dairenin penceresinde düştü , bedeninde kırıkları var , sırtında kırıklar var , doktor ayak topugunun parçalandığını söyledi , ayak topuğunu toparlayamazsa sakat kalacakmis daha yeni 16 yaşında :(

Ve kardeşim düştüğü gün eşim beni götürdü hastaneye 40 dakika gibi birşey durdum yine aldı getirdi annem çok kötüydü annemin yanında kalmama izin vermedi, ikinci gün götürdü orda da 20 dakika gibi birşey kardeşimi gördüm geri getirdi  , iki gündür Edip etmiyorm beni goturmuyor ve gitmeme izin vermiyor , kardeşim yarınn Ameliyata alinacak ve sabah seni ameliyat günü goturmeyecegim, sen gidip orda ne yapacaksın senin orda ne işin var sanki sen mi kardeşini ameliyat edeceksin dedi kardeşin Ameliyqta çıksın sonra gidersin dedi , 

Bende eğer ben yarın o zor günde orda olmazsam , ondan sonra ki günlerde gitmem dedim , o gün orda olmam gerek destek olmak için moral olmak için , gerek yok sen gitme seni goTurmeyecegim dedi , ve onu asla affetmyecegim , dillerim beni kırdıgı gibi kırılır ...:(:(

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle acil şifalar diliyorum....

Neden eşin seni biyerlere götürüyor???Sen kendin gidemiomusun canm?Benim basima bole bise gelse Tillahı beni tutamaz...Kardeş bu can can...Erkek hegemonyası bu!Bu kadarda mudahale ettirmeyin kendinize!
tarafından
Allah razı olsun inşallah senden ❤

Yok eşim tek başıma çıkmama asla izin vermez beni bir yere öyle götürmez , öyle birşeye ihtiyacin var mı diye düşünmez , kötü bir insan ,

Ondan nefret ediyorm ve onunla aynı yastığa baş koyuyorum
tarafından
Ah canım benim ya.Boylr biriyle omur gecmez vallahi.Uzuldum haline.Ewlenmeseydin boyle bi adamla keske.Bosansan oldurur seni.Bosanmasan ewde hergun oluosun.Ne diyeyim.Rabbim cocugunun hatrina senin hatrina islah etsin.
tarafından
Hani bir söz var
Yukarı tukursem bıyık
Aşağı tukursem sakal
İşte benimkisi böyle olmuş
Bu ara bosanacam dedim babanı öldürecem fallan diye tehtit etti , çok çaresiz bir şekilde bekliyorm
-Reklam-
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Ayyy gecmis olsun canim esinde ettigini gorecek canim sen uzulme esim bana cam sildirmez dusersin der ama ben gizli gizli silerim 
tarafından
Allah razı olsun inşallah çok sağol ❤

Bazen her insan bir olmuyor kimi insanda yüce bir efendilik var kimisinde ise insanlık adına hiç birşey yok
0 oy
tarafından
Bacım çık git işe falan gidince bekleme onu annenin sana ihtiyacı var eğer kayınbaban kaynın biri varsa söyle onlar götürsün hem onlar götürünce bişey de diyemez. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah iyileşir kardeşin
tarafından
Onlarda götürmüyor , kardeşim hastanede düştüğü gün kayinpederin eşimi aradı diyordu karını getirme sen gel ben sen annen gidelim , ben dedim eğer gitmezsem kendimi öldürürüm ne demek sen gelme hepsi birbirinden berbat , tutunacak dal yok bu ailede
tarafından
Ne biçim insanlar ya asıl senin gitmen lazım
tarafından
Bu aileye gelin gelenlerin halli çok yaman
tarafından
Rabbim sabır versin canım
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ah canım geçmiş olsun inş tez vakitte iyileşir kardeşin eşin çok saçmalıyor kardeş demek can demek ya nasıl bırakmaz ameliyattan çıksın sonra gidersin zaten önemli olan zor günde yan yana olmak herkes iyi günde zaten birbirinin yanında ya 
tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤

O bunu anlamıyor işte ben diyorm sanki ölmüş mü diyor , kim gidecek 2 _3 saat onun amelîyatini bekleyecek diyor
0 oy
(113 puan) tarafından
O evde yokken çık git koca her zaman bulunur aran düzelir ama kardeşin bulunmaz yani ben kardeş konusunda çok hassasım ölüm de olsa boşa sa da giderim zaten öyle adam olmaz olsun kendi kardeşi olsa seni dinler miydi asla sende dinleme inşallah düzelir kardeşin 
tarafından
Kendi kardeşi olsa asla dinlemez , onlar can ama biz can değilizz , onda insanlık adına hiç birşey yok olsaydı böyle olmazdı ki
0 oy
(11,241 puan) tarafından

• Geçmiş olsun canım benim.rabbim kurtarsın seni o pislik cahil insandan kuzum benim :)
tarafından
Amin. Amin amin inşallah rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah
(11,241 puan) tarafından
AMİNNN canım benim çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin
0 oy
(533 puan) tarafından
Sanırım eşin kürt kürtlerde daha çok oluyor o düşünce. Allah ıslah etsin ne diyim ki 
tarafından
Evet oda Kürt bende kürdum,

Bak ben doğuda yaşıyorm doğunun erkekleri genelde eşlerine çok düşkün olur

Ama seninde dediğin gibi bazıları çok zihniyetsiz ve ******** olup eşlerine böyle eziyet eder
(533 puan) tarafından
Evet bazıları sahipleniyor çok ama bazılarıda malesef öyle düşüncesiz oluyor
0 oy
tarafından
gecmis olsun canim Allah sifa versin herkesin yasantisi esi farklıdir tabiki ama ben olsam kardesim vr annem icin herseyi goze alir esim yokken çıkar giderim onlar benim canim es bulunur anne kardes bulunmaz insallah götürür esin
tarafından
O beni yarın goTurmezse ben ondan sonraki gün ben gitmem önemli olan benim o zor zamanda orda olmam , o zor günde orda olmazsam ondan sonra ki günlerde olmanın bir anlami yok ki
0 oy
tarafından
Allaj eşinin basina vermesn eğer bişi olursa sende böyle puruz çıkar 
tarafından
Onu Allah a havale ediyorum , o vicdansız haysiyetsiz , ondan o kadar nefret ediyorum ki anlatamam
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Allahim inanılmaz şoktym yok artk bn anlamiyrm kendi ailesi olsa gitmickmi.bu ne saçmalık .Ameliyatin büyüğü küçüğü olmaz ne demk sn mi yapacan ameliyatı ..yazıklar olsun ya aileme saygısı olmayanın bna da olmaz saygısı. Baba evine gitmek kötü bişe mi bn 3 gundur sıf eşim oksuruyorm diye annemlere getırdi grip olcam galiba ddi burda kaliyrm bulaşmasn diye oğluma bna .kimse küçülmedi.yazık eşine çok yazık çok üzüldüm 
tarafından
Evim babasının evine yakın günde 2 defa 3 defa gidiyor , ama sıra bana gelince inan ki ayda bir defa , evlendiğim günden beri tek 1 gece babamın evinde uyumusjm izin vermiyor dahi , kardeşim öyle kaç gündür gitmeme izin vermiyor herkes çıkıp gidiyor ablalarim gidiyor arayıp sen niye gelmion diyorlar ne diyeceğim , en son bugün dedim izin vermiyor gelemiyorum dedim
(6,920 puan) tarafından
Soyle izin vermiyor de snden bilmesinler kuzum Allah yardimcin olsn bolbol dua et Allah eşini ıslah etsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,514 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,412 soru

23,920,634 cevap

323,448 kullanıcı

...