0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Mrb hanımlar bı kaç postumda belirtmiştim eşime destek amaçlı ne yapabilirim diye bişey bulamadım köydeyim bide. saksıda çiçek ekiyorum renginde güzel çabuk büyuyen çiçek saksıdan saksiya çoğalıyor satabilirim yim bununla gelir elde edebilirmiyim hanımlar ev için çok dertleniyorum kiradayim destek amaçlı düşünüyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel bı ev.

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Doğal organik ürünler üzerinden biseyler yapabilirsin koydesin madem bunun avantajlarindan faydanabilirsin
tarafından
Aklın yolu birde ondan canım tanisalim ben yagmur :)))) bak ne güzel imkanida varmış hicbisey olmasa kendi icin Bile yapabilir aslında mutfak masrafından epey tasaruf eder hem doğal beslenir he ekonomik olur
(2,365 puan) tarafından
Bende nur memnun oldum çoğunun arayıp bulamadığı imkan annemlerin evi bahçeli ben apartmanda yaşıyorum annem taze taze veriyor bizde yiyoruz bende çok istiyorum bahçeli evim olsun çocuğum doğal yesin diye
tarafından
Bende memnun oldum cnm... bende çok istiyorum bahçeli ev insallah Bi gün nasip olur isteyen herkese
(2,365 puan) tarafından
İnşallah inşallah Allah gönlümüze göre versin
tarafından
Amin cnm insallah
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Canm el işi faln yapmayı biliyor musun iğne oyası falan 
(264 puan) tarafından
İgne oyası bilmiyorum diğerlerini biliyorum çok değil denedim alan olmadı küçük memleket çok var el işi
0 oy
(13,784 puan) tarafından
Kiz koylerde kiralik ev varmi ya
(264 puan) tarafından
Evet cnm bu devirde şaşırmamak lazım
(13,784 puan) tarafından
Bizim koylerde hic oyle seyler yokda sasirdim canim :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
11 cevap 763 göst.
0 oy
17 cevap 1,029 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 730 göst.
7 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneyimbben (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,373 soru

24,384,911 cevap

348,960 kullanıcı

...